Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD: World at War Problem

58 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.05.2009. u 10:41

Eo ovako ins sam i crack igricu sve rega, ali udjem u singleplayer idem solo izaberem dificulity i nece da mi pokrene. Jednostavno samo me vrati u solo ne zamrze nit nista. Igrao sam igricu i prije i ins sam je sa istog cd i nije bilo problema.
Probaj drugi crack
Ako si instaliro Patch-e za multiplay ne mozes igrati singlplay... tako je na Cod2 i Cod4 isto ako instaliras patch-e za multi nemozes igrati single...

ps: a ako nije ovo gore sto sam napiso onda mi je to nesto cudno ne znam do cega bi to moglo biti..
LoCoOo je napisao/la:
Ako si instaliro Patch-e za multiplay ne mozes igrati singlplay... tako je na Cod2 i Cod4 isto ako instaliras patch-e za multi nemozes igrati single...

ps: a ako nije ovo gore sto sam napiso onda mi je to nesto cudno ne znam do cega bi to moglo biti..
Da je instalirao patcheve nebi mu moglo uopšte ući u igru(sp).
aDReNaLiN je napisao/la:
Da je instalirao patcheve nebi mu moglo uopšte ući u igru(sp).
Moze sa petchovima , igrao sam ja , corporative i single i mulitplayer , nemoze mu podjet komp slaba grafa ili procesor ,a tako je kod mene bilo isto na poslu ja probao instali i pokrenem i tako isto.
eee probaj iskljuciti net.....pa onda udji u cod tako je mini treba neki profil online a mora biti origi cod............probaj to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.