Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOGO] coDe

564 pregleda · 64 odgovora · otvorena 06.03.2009. u 16:50

Evo danas nest kontam, napravio sam 1000 logo-a drugim, a nijedan nisam sebi evo pogledajte valja li sta, ovaj logo cu stavljati na sljedece svoje radove, molio bih bez spama, kritike svih vrsta prihvacam
Pozdrav
Inace, ovaj lik s slike, nisam ja crtao nego uzeo iz anime crtanog, zove se Anbu, ovo JL na majci su moji incijali imena, et toliko

ev

LOGO
arnautovicemil je napisao/la:
dje slika? ^^

@jaka slika pravo

@refresho , pa naleti tema
do mene, kad prije vidi temu
Jel ovo ima veze sa onim japanskim crticima! :$

nice pic
spY je napisao/la:
Jel ovo ima veze sa onim japanskim crticima! :$

nice pic
Ima veze jer je ovo ANBU unit iz ANIME-a NARUTO. To su max skillovane ninje za specijalne misije i za odbranu sela ^^

Post dobio aplauz od coDe

S3phirotH je napisao/la:
Ima veze jer je ovo ANBU unit iz ANIME-a NARUTO. To su max skillovane ninje za specijalne misije i za odbranu sela ^^
Nek si mi rekao nisam znao, ali svidja mi se lik pravo
Favourites & Collections: 2 a tek postavio
Prejako buraz ... samo tako rasturaš PS :D
coDe je napisao/la:
Nek si mi rekao nisam znao, ali svidja mi se lik pravo
Favourites & Collections: 2 a tek postavio
Hehe drago mi je. Inace ovi likovi iz Anime-a su najbolji nacin da se napravi slika ili neki logo jer sirok izbor. A logo je fkt nice, jednostavan i lijep ^^
cool mada je naruto No.1 jos kad predje u Sage Mode prejako izgleda ili kad ga kyuubi obuzme
Justice je napisao/la:
cool mada je naruto No.1 jos kad predje u Sage Mode prejako izgleda ili kad ga kyuubi obuzme
meni glupa jedna stvar, tamo naruto se pretvara u boga-oca, prejak a jos uvijek GENIN xD gaara KAZEKAGE, neji i shikamaru ANBU oni ostali chuunin xD
Preddobro uraden logo.

10 / 10 ocjena od mene !

Gj !
Malo mi skrecete s teme al nije bitno, danas sam nesto dobro raspolozen anbu rullzz .)
i hvala na coments
Dobra slika, , Dobar ovaj lik, jeli čunga
Evo sad sa basketa,kad vidim ovu temu,reko da pogledam i bgm imo sam sta viditi

Logo je malo reci jednostavan i jak,a samo imam zamjerku zato sto su boje siva i crna,al nijedna druga nebi pristajala
a da probas nacrtat nesto svoje ? :p

+ font suxa

nhf^^
ned je napisao/la:
a da probas nacrtat nesto svoje ? :p

+ font suxa

nhf^^
svako ima svoj ukus meni se ovo svidja, a i nacrtacu polako, thx aw na komentaru

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.