Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog

186 pregleda · 22 odgovora · otvorena 06.03.2009. u 12:37

Nisam bio na g.ba dosta vremena Ali evo vidim uveli ste "Igre", sto mi se jako dopada, i vec sam "oznacio" neke igre Imam i jedan prijedlog Mislim da bi takodje trebali uvesti "Programi", isto kao i ovo "Igre". Na g.ba ima jako puno clanova koji znaju raditi u vecini korisnih programa... Kao npr. nas 10 se "oznaci" za program Photoshop, i ko god otvori profil vidi da "mi" znamo raditi u PS, a ne non-stop nepotrebni upisi u GB, i PM "Ejj Znas li ti raditi u PS" itd. Eto.. Uglavnom je tema bila da pohvalim Administraciju, ali i prijedlog ne skodi

Ako kojem adminu smeta tema nek je makne

EDIT: I da... Umalo da zaboravim, bas je "cool" sto ste napravili ovaj "G.ba Public Server" Steta sto sam prodao Steam Eto cim nabavim drugi ulazim

Prijedlog nO.2
Evo vec kada sam poceo sa ovim prijedlozima.. Mogli bi "nama" koji radimo u Photoshopu obezbjediti neke manje galerije od 10-15 slotova, gdje bi mogli promovirati svoje radove
odlicna ideja jer svaki dan bude po 10 tema vezanih uz to :)
Nabroj mi 20 programa kojih ce najmanje 10-15 clanova oznacit' i evo ti sta hoces
4rm4n1 je napisao/la:
Nabroj mi 20 programa kojih ce najmanje 10-15 clanova oznacit' i evo ti sta hoces
20 sigurno ne mogu... Ali ima dosta programa u kojima ljudi znaju raditi... Photoshop (10-15 likova sigurno), Sony Vegas (5-6 likova), itd.
Rammo je napisao/la:
20 sigurno ne mogu... Ali ima dosta programa u kojima ljudi znaju raditi... Photoshop (10-15 likova sigurno), Sony Vegas (5-6 likova), itd. ;D
Sad dodje neka noobina (citaj fusher itd) na g.ba, uradio 2 rada po tutorialima u psu i sad on kao "zna raditi" u photoshopu.
Nesvidja mi se ideja :\
Nidje veze prijedlog
Mislim da nije potrebno, ovo je gaming site, igre su dobrodosle, a za programe nisam siguran. Ne potrebno je jednostavno, ali to je moje misljenje, sto ne znaci da to ne moze dobro ispasti.

I ovaj sto je rekao za 20 programa da nabroji, mogu ti ja pomoci, nisu Photoshop i sony vegas jedini programi. Imas web preglednike, programe za reproduciranje glazbe, filmova itd, za programiranje, za zabavu, itd. Ima puno programa samo mislim da to nije potrebno.

EDIT: znam da je to samo prijedlog, zato sam ja i napisao svoju kritiku, i drugi bi trebali normalnu kritiku napisati a ne nidje veze kao onaj gore, je**i vas postovi i bodovi :/
SySteM_eRrOr je napisao/la:
Mislim da nije potrebno, ovo je gaming site, igre su dobrodosle, a za programe nisam siguran. Ne potrebno je jednostavno, ali to je moje misljenje, sto ne znaci da to ne moze dobro ispasti.

I ovaj sto je rekao za 20 programa da nabroji, mogu ti ja pomoci, nisu Photoshop i sony vegas jedini programi. Imas web preglednike, programe za reproduciranje glazbe, filmova itd, za programiranje, za zabavu, itd. Ima puno programa samo mislim da to nije potrebno.

EDIT: znam da je to samo prijedlog, zato sam ja i napisao svoju kritiku, i drugi bi trebali normalnu kritiku napisati a ne nidje veze kao onaj gore, je**i vas postovi i bodovi :/
Ovo je samo prijedlog Kome se nesvidja nek napise
StoRm_ je napisao/la:
Sad dodje neka noobina (citaj fusher itd) na g.ba, uradio 2 rada po tutorialima u psu i sad on kao "zna raditi" u photoshopu.
Nesvidja mi se ideja :\
A moze i ovako... Ako je ikako moguce to napraviti... Neko "oznaci" da zna raditi u PS, i automatski stize poruka [FA] mod. teamu, i oni moraju "potvrditi", odnosno prihvatiti ili odbiti taj zahtjev Mada nevjerujem da ce se ovaj moj prijedlog moci ostvariti... Ima puno posla a nema ko da radi, nemoze Fatal sve sam
Jedna pametna tema u zadnjih 3 GOD !
Lijepa Ideja,,mada nece to biti nista od toga :S
odlicno....stvarno super ideja :D ovo bih se trebalo uraditi :D mozda je i korisnije od ovo "igre"

pozzz
Rammo je napisao/la:
A moze i ovako... Ako je ikako moguce to napraviti... Neko "oznaci" da zna raditi u PS, i automatski stize poruka [FA] mod. teamu, i oni moraju "potvrditi", odnosno prihvatiti ili odbiti taj zahtjev ;D Mada nevjerujem da ce se ovaj moj prijedlog moci ostvariti... Ima puno posla a nema ko da radi, nemoze Fatal sve sam ;D
To bi vec moglo..
ali 2 mjeseca da radi :D
Brate stavi svoju galeriju sa Deviantart-a na profil,ili dovoljno da stavis neku naznaku(sliku ili tekst neki) da koristis i da radis na tom programu i to je dovoljno,tako mozes znati ko na cemu radi...
nek se rammo sta sjetio pametno da predlozi podrzavam te
bolje da stave video ko na www.sk-gaming.com/videos
Nako sto kaze armani nema tu puno programa photoshop sony vegas i jos koji program nista puno
Brate, nije ovo Programmers.ba

Nije da te kritikujem zbog prijedloga, ali realno gledajuci, koje da programe stavis. Ps, Vegas, After Effects, i jos par njih, sve programi povezani sa pravljenjem vasih movie-eva, slika etc.,... jednostavno premalo.

I jos da ne bih slucajno stavljali QBasic, Pascal i C++, pa da se pocnemo dogavarati ko ce kome uraditi zadatak za skolu.
evo imam i ja jedan prijedlog da se naprave zuti crveni i crni kartoni
npr:zuti-opomena zbog spammanja
crveni:ban mjesec dana
crni:ban for life
et toliko od mene:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.