Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cipovanje PS3

118 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.03.2009. u 22:40

Neradimo mi u sony-u nit smo mi ti koji cipujemo
uNb je napisao/la:
Neradimo mi u sony-u nit smo mi ti koji cipujemo :r
necipuje ga sony hhhehe :D 9-).
Nece jos to pitanje hoce li opste nista nit je najavljeno nit nista .
nikad moj drug,igre su od 30GB pa navise(ubuduce ce igre zauzimati i preko 50GB,mislis da bi to nekome bilo isplativo,pa pirat bi te izasao kao polovan original,da ne pominjem sa oridjijem imas besplatan online).Da ne govorim da sve igre dolaze sa 3 slojnom zastitom koju je evo skoro 2 godine nemoguce probiti.A i sony je napravio takav softwer na ps3 da je nemoguce pokrenuti sprzeni disk na njemu(sto se igara i br filmova tice)
gilla je napisao/la:
nikad moj drug,igre su od 30GB pa navise(ubuduce ce igre zauzimati i preko 50GB,mislis da bi to nekome bilo isplativo,pa pirat bi te izasao kao polovan original,da ne pominjem sa oridjijem imas besplatan online).Da ne govorim da sve igre dolaze sa 3 slojnom zastitom koju je evo skoro 2 godine nemoguce probiti.A i sony je napravio takav softwer na ps3 da je nemoguce pokrenuti sprzeni disk na njemu(sto se igara i br filmova tice)
Bravo gilla,a upravo momci kao sto si ti madox upropastavaju ps3 kao konzolu !

Nadam se da nikad nece cipovat ps3 !
natu je napisao/la:
Bravo gilla,a upravo momci kao sto si ti madox upropastavaju ps3 kao konzolu !

Nadam se da nikad nece cipovat ps3 !
Heh nema mi nista draze kad donesem doma original pa dok ga otpakujem:D.
Vise volim igru izigrati kako treba i vise puta dok vidim sta sve nudi,nego kupim sedmicno 5 pirata svaki probam po 20 minuta i izbrisem a mogao sam komotno original kupiti.

Da ne pominjem online sa kojeg ne silazim
70% da hoce
a 100% da nece;)
imam ps3, i da izadje chip, nebi je chipovo!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.