Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Antivirusni programi

229 pregleda · 38 odgovora · otvorena 05.03.2009. u 00:18

Koji su Anti Virusi najbolji i sta vi mislite pisite ovdje
Avast Antivirus!
MOJ ANTIVIRUS JE NAJBOLJI JER GA JA KORISTIM!!! MI GAMERSI SMO EXPERTI ZA ANTIVIRUSE I MI ZNAMO KOJI JE ANTIVIRUS NAJBOLJI NA SVIJETU I KOJI MOZE OTKRITI SVE VIRUSE KOJI POSTOJE

Hocu reci da ova tema nema smisla jer ce svako reci da je njegov antivirus najbolji zato sto ga on koristi, a ustvari niko ne zna koliko je koji dobar.
Bilo tema i tema.
Kaspersky najjaci je protiv virusa ovih novijih ali kada oces da obrises neki virus sa pc moze da ti obrise celi zarazeni fajl
Avast + Mozak
koji god antivirus da koristish nijedan ne walja ako nije PREMIUM !!!!

al mislim od free antivirusa da je najgori nod a najbolji avira xD
nod32
hrmpalija je napisao/la:
nod32 najmanje optereti procesor ali kasoersky najbolje otkloni
Otkud ti to?
nc je napisao/la:
Otkud ti to?
Čuo na ulici, eto otkud mu. =)

Kao i svi mi, koji nikad nismo sudjelovali u izradi nekog sličnog programa i ne znamo na kojem principu rade.

Svaki od nas će reći da je njegov najbolji i pored toga navesti jedan razlog, ma kakav on bio, zbog čega se tako izjasnio.

Najbolji moj Kaspersky - NAJSKUPLJI! 8-)
Avast,koristio sam i Kaspersy i NOD32, ali me nisu zadovoljili, Avast je lagan, brz i učinkovit
Koristio sam dosta antivirusa al za mene je Kaspersky najbolji!
kite avast dobar,nemoze ocitat 50% virusa, ja sam imo avast i konto sve extra, instaliro ESET SS (New Generation Of Nod 32) kad 1337 virusa

Kaspersky kar'na meni
NOD32 najbolji antivirus.
ZASTO: Zato sto kompjuter stiti od SpyWare-a i sluzi kao AV. Ja ga koristim i iskreno da ti kazem zadovoljan sam. Svaki ti dan sam UPDATE-uje.!

Link za DL NOD32
Moja kombinacija koja radi veoma dobro bez propusta i bez problema i već dugo nemam virusa. Trojan RemoverV6.8
sa BitDefender-om 2009 + SpyBoot 2.3 (ja mislim)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.