Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

GTA IV aktivacija

341 pregled · 17 odgovora · otvorena 04.03.2009. u 13:39

Instalirao igru, trazi mi nekakvu aktivaciju. Bilo koji key da ukucam ne prihvata.

Probao online, probao offline.

Na poslu sam pa nemam kad da trazim po netu, ko nabije taj dobije.

Unaprijed hwala, glupsonima vec oprosteno

edit :
SuperNova19 je napisao/la:
Probaj ovo sto vamo pise pm
Molim te nemoj lupati bezveze. Jesil instalirao igru ?
Probaj sa originalnom igrom.
4m1r je napisao/la:
stacu je ja koji q instalirat dao sam ti fino link za aktivaciju ili ako nece aktivacija dao sam ti crack na pm znas li kopirat onaj lik u browser posto sam ti na pm( !!!!! PRIVATE MESSAGE!!!! )
4m1r je napisao/la:
Ma pusti ga bolan poslo sam mu 3 linka sta treba uradit sve fino pise sta kako njemu mrsko procitat,jos ono pokusas mu pomoc on jos nervozan,nego on bi da m u se servira e hocu ...........
E pozdravim.

- Koliko znam moraš imati orginal igru prikupi para i kupiš ko ja .Onda će ti moči

Ako budem našao napisat ću ovdje.
ev sendo sam mu link samo cova da instal sp3 ... i da vidimo radil no spam vise!

@edit : i ja sam evo instaliro nije do cracka ev ja cu vidit sta ako uspijem javim ti

ee ev skonto sam do cega je skini farme work 3 i mroa radit provjereno!
eto ti u GB link...skini i mora raditi 
stani vec ti je bio instaliran sp2 kad si instalirao i onda tek nakon toga sp3 ? probaj da taj obrises pa ponovo instalaciju pokrenut;)
Mom drugu je isto bilo i on je neke codove nabavio i onda mu je moglo
Ja mislim da je i tebi isti problem
start > run > pa u run ukucas regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurentCo trolSet > Control > pa klik nes a Windows > sa desne strane pise ti CSDVersion > desn i klik a njega i Modify - pise 200 mislim ,napises 300 i restart komp. GL ja mislim da je tako..
E OVAKO IZBRISI IGRU PA JE PONOVO INSTALIRAJ AL KAD JE BUDES INSTALIRO NEMOJ BITI KONEKTOVAN NA INTERNET NAJBOLJE JE DA IZVADIS KABLOVE OD NETA IZ PC.ONDA INSTALIRAJ I NECE TI TRAZIT NIKAKVU SIFRU,ONDA CRACKUJ I UZIVAJ.

A SAD DAJ BOBE POMOGO SAM
nadji crack neki 100 % da radi mozda ti sendam na pm ako nadjem a ima toga kolko os 
Sturmz je napisao/la:
start > run > pa u run ukucas regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurentCo trolSet > Control > pa klik nes a Windows > sa desne strane pise ti CSDVersion > desn i klik a njega i Modify - pise 200 mislim ,napises 300 i restart komp. GL ja mislim da je tako..
jesi li ti normalan, jel ti hoces pomoc covjeku ili ga jos vise sjebat, odnosno njegov komp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.