Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

make browser game

151 pregled · 14 odgovora · otvorena 03.03.2009. u 20:28

pozzzzzzz svima....ev meni dosadno pa odlucio ja da napravim neku browser igricu...eh sad je problem KAKO DA JE NAPRAVIM?????ako neko zna kako da napravim browser igricu(pozeljno nesto ko TAVIAN ili BITEFIGHT) neka mi objasni....tnx unaprijed

NO SPAM
BY RAYMAN:P
ccc, ti bi da pravis igru a blage veze nemas ni kako se igre tog tipa prave.Prvo nauci programiranje i dizajniranje web stranica, onda nadji neku originalnu ideju i sprovedi je u djelo
btw. 1000-ti post:)
Citiram kralja Medina - koji je inace 94. godiste i iskusan u gore navedenim programskim jezicima.

Naime, trenutno mi je veoma dosadno pa odlucis napraviti neku browser igricu...

Eh moj ti...

Sve sam ti reko - no offense.
cuj ev meni dosadno pa odlucio da napravim neku browser igricu... mislim wtf?... treba ti jos 5 ljudi da bi ispalo dobro ... 1 za forum 1 za komande 1 za dizajn 1 za ovo 1 za ono ...  pogledaj neke tutove ako ima o tom pogledaj kodove ako oces sam radit pfff... 
pa ako mi ima iko mrzi od ljudi ko ovaj gore skroz, ubij me!

ne mogu da vjerujem..

Post dobio šamar od Philosopher

Ma to ti je jako jednostavno , samo uzmeš i napraviš...

nadji neku skriptu od igrice na googlu, upload je na net i GL & HF

Imam ti ja na CD-u tih browser igara, samo nije to džabe :D:D:D:D:D:D:D

ubaciš CD u drajv i samo ti se instalira (znaš, za to je kompjuter, da radi nešto kada mu ti zadaš funkciju)

brachika je napisao/la:
Imam ti ja na CD-u tih browser igara, samo nije to džabe :D:D:D:D:D:D

ubaciš CD u drajv i samo ti se instalira (znaš, za to je kompjuter, da radi nešto kada mu ti zadaš funkciju)
pa nema djabe ni kod stare babe......i kolko bi ti za to??
RAYMAN007 je napisao/la:
pa nema djabe ni kod stare babe......i kolko bi ti za to??
Ma nemam na CD-u, prijatelj mi je poskidao skripti sa neta, samo nađi na google skriptu, sve free ;)
skinesh sebi c++ nadjes par tutoriala i igra je tu
napocetku ce to biti igre tipa neke kocke se krecu ti ih gadjas i tako
onda pravish programe npr program koji racuna prosjek ocjena. eto par ideja 
omg spamera nekih
btw.nemres sam napravit,uglavnom trebas znat html i c++

Obvezno znati HTML,CSS,Perl,PHP[B] i [B]JAVASCRIPT.Nabaviti jako dobar team ljudi,treba imati i love dosta i planova,te se onda moze poceti nesto raditi.Pazi,to bi isto bilo kao da bih ja sad dosao i rekao.."hmm!Idem napraviti igru kao CS :O".

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.