Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

xeQte-Gaming vs DeBinkies Veceras at HLTV!

544 pregleda · 21 odgovor · otvorena 25.11.2005. u 17:26

Nije se dugo culo o nama pa red da malo osvezimo

Vecina nas Zna odpocetka kao BackInGame aka www.team-big.com ofo ono.....

Ulazkom novih igraca i promenom nacina igre promenili ime bla bla bla sad smo xeQte nebitno

Evo vako :

veceras igramo kvalifikacioni mec za
ClanBase OPEN CUP 2005 vs DeBinkies(holandjani)

Mec ce biti na zahtev protivnika prenosen preko hltv.org tako da imate mogucnost da gledate veceras u 20h!

nasa postava ce biti:

Pura.
sreta
suba
blade
raazek

Za protivnika neznam!

ako nedodje do komplikacija (a moguce da bude)
ip od hltv je sledeci:

20h veceras 2 mape (nuke i inferno)
hltv004.games.inet.tele.dk:27079

eto ako je kome dosadno nema sta da radi neka dodje pa pogleda ovaj mec

ps Mi veceras igramo na srecu jer zbog net problema proteklih 2 nedelje nismo imali priliku da treniramo...
igramo i mi na lanu protiv shadowsa pa se ne ku***mo

GL momci
gl pura i tebi i ostalima .... puno srece i nadam se pobjedi
gl i od mene
ps
ubijte holandane
hvala na podrsci ali kao sto sam reko igramo na srecu sanse su 50% 50% zavisi ovo nam je prvi mec posle 5 dana da igarmo zajedno net problemi!
izgubit cete tako da necete znati kako vam se klan zove

daj boze da grijesim, al ja malo kad da grijesim :/
Ja vam zelim puno srece i da fino oderete te holandjane
Jos jednom puno srece
gledat cu match da se smijem...bilo to vama ili protivnicima...u vas ne uvrstavam jarana BLADEA!
GL HF Mafia dijelim misljenje sa tobom
de zuma mogao bi usutit malo..kome si se ti ufuro ko neka igracina..svi te u mostaru znaju kao velikog citera... zato suti i ne hakaj momke koji i nakon tolikih net problema i svega pokusavaju odrzat i sacuvat svoj klan..
e ljudi meca mozda nece biti ovih nema jos !!! mi smo spremi da ih oderemo ko zevee!@!!!!!!

evo javili meca ce biti!

Zadnji edit: 25.11.05 u 13:48:26

Eo da dam izvestaj krako i jasno!

Ukupan rezultat 19:11 za holandanje!

mogu vam odma reci uzrok ovoga reko sam vec nismo trenirali z*** net problema uvatili su nas tamo gde najvise boli de_nuke nuke nismo igrali gotovo 2 nedelje i nismo imali iskreno nista od taktika za nuke i ****ga sjebali nas ! druga stvar admin nas je zajebo nerekavsi nama da se igra 1 mapa , tj da se igro inferno oni bi posisali muski spolni organ ! na inferno bi ih dobili 100% sa velikim rezultatom tj rezultiralo bi pobedu za nas ovi su nam to otvoreno rekli na irc da su videli da nam nuke slaba tacka i da su imali srece sto se nije igro inferno jel bi tu posisali muski spolni organ!

usvakom slucaju gg mada nisam uzivotu odigro gore mec kao i raazek sreta i suba svaka cast ja blade i raazek ko kameni!

nema sta da se izvlacim Debinkies vise uigran i istreniran i svaka im cast , puno srece u daljem toku takmicenja!

ovo moram jednostavno da napisem:

JEDINI RAZLOG ZASTO JE PROTIVNIK POBEDIO JE BILO TO STO NAS JE ADMIN ZAJEBO I REKO DA SE IGRAJU 2 MAPE A IGRALA SE SAMO 1 MAPA NA INFERNO OVIH NEBI BILO JER NUKE JE NJIHOVA MAPA SAMO NUKE IGRAJU VECINOM DOBILI NAS 19:11 NA INFERNO BI SISALI KU**C!

ode sebe da besim sad jer sam onoliko lose odigro!

Zadnji edit: 25.11.05 u 15:12:08

de zuma mogao bi usutit malo..kome si se ti ufuro ko neka igracina..svi te u mostaru znaju kao velikog citera... zato suti i ne hakaj momke koji i nakon tolikih net problema i svega pokusavaju odrzat i sacuvat svoj klan..
Gledao sam cijeli mec u de_nuke...
Stvarno su cudo odigrali, momci pravo igraju!
Odlino su pokazali taktike i sve ostalo...
Zao mi je sto niste pobijedili, i vjerujem vam to sto kazes da niste uvjezbani i to..ali mozda i da jeste oni bi pobijedili!
Super momci igraju, odlican teamplay
uNique je napisao/la:

jesi igrao sa njim u lanu? jesi se uvjerio da je cheater?

mnogo pricas, a malo znas.. nije cheater, otidji u mostar pa se uvjeri

sto se tice meca, gg.. sta da vam kazem, vise srece drugi put.
ako hocete demo hltv mogu da uploadam nismo imali taktika niti igre na nuke kao t a ni kao ct to nas unistilo demo imam ako vam treba napisite poslacu!
igrali ste dobro svaka cast , ali mi smo bolji ali onom Xyresu i Subi posebno cestitam na igri
Snowena je napisao/la:
igrali ste dobro svaka cast , ali mi smo bolji ali onom Xyresu i Subi posebno cestitam na igri

pazi ovo nemozes ti nista da sudis kada je nama nas najbolji igrac raazek igro najlosije jer je bio u kgb-u (igro iz kgb-a) i nije imo podeseno nako kako on igra bio iznerviran, kada smo ja i blade prodali ceo mec jer uzivotu nismo igrali losije nego sad i sto ove nedelje nismo jedan mec odigrali zajedno!

DA SMO IGRALI OVE NEDELJE NUKE DA SMO ZNALI DA SE SAMO NUKE IGRA DA SMO TRENIRALI OVE BI POJELI ! DA SE IGRO INFERNO DOBILI BI CITAV MEC I NA TO SMO ISLI! A INACE DANAS JE CELA EKIPA TREBALA DA IGRA KAO SUBA NE SAMO SRETA JA ,BLADE I RAAZEK POGUBLJENI BILI!!!
Pura. je napisao/la:
pazi ovo nemozes ti nista da sudis kada je nama nas najbolji igrac raazek igro najlosije jer je bio u kgb-u (igro iz kgb-a) i nije imo podeseno nako kako on igra bio iznerviran, kada smo ja i blade prodali ceo mec jer uzivotu nismo igrali losije nego sad i sto ove nedelje nismo jedan mec odigrali zajedno!

DA SMO IGRALI OVE NEDELJE NUKE DA SMO ZNALI DA SE SAMO NUKE IGRA DA SMO TRENIRALI OVE BI POJELI ! DA SE IGRO INFERNO DOBILI BI CITAV MEC I NA TO SMO ISLI! A INACE DANAS JE CELA EKIPA TREBALA DA IGRA KAO SUBA NE SAMO SRETA JA ,BLADE I RAAZEK POGUBLJENI BILI!!!

sta trenirate samo 1 mapu...
btw
trening rad...nista se nije moglo NIKAD od 1 puta!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.