Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Igre za moj racunar :)

163 pregleda · 22 odgovora · otvorena 28.02.2009. u 17:58

Pozdrav all !

Sam naziv teme govori sve .. Treba da mi navedete par EXTRA igara ali da moj racunar moze da je podrzi ... Nemojte mi navesti ni jednu strategiju ...

Ewo kofiguracija moje KRNTIJE ! :
Processor : AMD Sempron 2600+
RAM : 512 MB
Graficka : ASUS A9550 Series 128 MB .... xD xP

Molim bez spama i bez glupih odgovora jer mi pola ljudi na ovom portalu idu na nerve !

Zato normalno sve pisite kao normalni ljudi ... PEACE

Admini Lock temu kad dobijem dovoljno odgovora ...

King Of The Ice
Druže može tebi i crysis 1 i crysis warhead ni ja nemam niš bolju( ali nabavi još 512 MB za crysis), ali sam ih oba preš ,a GTA SA sam preš na Nvidiji Geforce 4 od 64 MB i to sve bilo na medium može ti još i juiced 1 a bogme na toj konfiguraciji (samo sa intelovim procesorom) sam igro i preš COD4MW, onda može ti svaki star wars imaš i nekoliko splinter cellova može ti cold fear onda F.E.A.R. 1, FEAR Extraction Point. FEAR Perseus Mandate fear 2 nemože ona Resident Evil 4, zatim uh imaš igara sad nemogu se sjetit al evo ti sad jedna lijepa lista:
TOCA 3,Half LIfe 2 i Episode 1, Halo, Battlefield 2, možda GRAW 1, land of the Dead,ma znaš šta imaš igara jednostvano idi u obližnji net klub i pregledaj kataloge a evo imaš sad i novu rubriku Igre pa pogledaj i tu
ljudi kod izbora grafe bitno je sve kad je kupuješ ne gledaj kolko je ona MB i kolika je brzina GPU-a gledaj sve i memory bandwith i potrošnju i vrstu izlaza i page file i sve praktično sve jer se zna desit da zbog neke bezvezne stvrai vam grafa ne radi kako treba npr. napajanjei gleda se i koji je shader i jednostavno sve

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.