Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Random igre na g.ba

315 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.02.2009. u 19:26

Inovacija s Random igrama mi se veoma dopada, ali nasao sam veliku manu. Prvo zelim da pohvalim moderatora koji se ovoga sjetio, odlicna ideja ali ima ogromnih propusta. Ipak mislim da bi se Final Fantasy X trebao nalaziti na ovoj listi jer to igra koja se nece stoljecima zaboraviti isto kao i Silent Hill kojeg takodjer nema na popisu igara. Za ostale nisam siguran jer nisam jos pregledao listu igara. Jos 1 prijedlog, ne bi bilo lose da se u profilu napravi slot za vise igara a ne samo za 3. Dakle, odlicna ideja no realizacija bi se trebala jos malo usavrsiti. Imam osjecaj da je ovo Riddle-ova ideja ^^

Svaka cast, samo nastavite

Pozz

EDIT : Al vazno je da CS nije izostavljen -_-''
jel meni neko moze objasniti kako da stavim igre u profilu u prijasnjoj temi neko reko zelena kvacica neka ali nemogu ja nac to
thx
I ja mislim da bi se trebao staviti ff X i SH
Takodjer da se prosire slotovi za igre
- Kontradikcija ? "Ipak mislim da bi se Final Fantasy X trebao nalaziti na ovoj listi, a nisi pregledu listu"
- Btw ideja je fkt dobra :D
uNb je napisao/la:
I ja mislim da bi se trebao staviti ff X i SH
Takodjer da se prosire slotovi za igre :-*
Ajde prijavi ekipu ba za minicup da ne propadne :).
Nema ni Ninja Gaiden ni Onimusha a to su itekako poznate igre na konzoli

EDIT : nema Killzone
S3phirotH je napisao/la:
Nema ni Ninja Gaiden ni Onimusha a to su itekako poznate igre na konzoli

EDIT : nema Killzone
Mani se gluposti XD Josh je u Beta Alfa Testnoj fazi Polako za sad su samo PC igre dostupne
Jedan prijedlog: U profilu neke igre vide se samo 4 slike, i da bi vidio ostale moras stalno refreshati stranicu. Napravite opciju nesto kao pregled svih slika da se sve slike mogu uredno pregledati.

I zabranite uploadanje slika bez da je prethodno administrator/moderator odobri, vec sam vidio sliku San Andreasa na NFS Most Wantedu.
ja bih prije rekao da je FF VII igra koja ce se stoljecima pamtiti, al dobro. U svakom slucaju zaista fina promjena.
Breakingah je napisao/la:
ja bih prije rekao da je FF VII igra koja ce se stoljecima pamtiti, al dobro. U svakom slucaju zaista fina promjena.
Naravno da je FFVII igra koja je legendarna ali FFX ne moze biti izostavljen.
Ne znam da li si upoznat sa igrom Suikoden II , takoder preporucujem ovu igru svim rpg ljubiteljima. Igra je za ps one btw
Breakingah je napisao/la:
Ne znam da li si upoznat sa igrom Suikoden II , takoder preporucujem ovu igru svim rpg ljubiteljima. Igra je za ps one btw
Naravno da jesam. Igrao sam i suikodene za PS2. Odlican RPG al se ne moze prodediti sa FF i Dragon Quest-om ili sa Chrono Cross i Chrono Trigger ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.