Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cudni zvukovi na racunaru

87 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.02.2009. u 12:50

Pozdrav svima,

prije desetak dana racunar mi se "oglasava" veoma cudno, sve mi nesto zuji ili kako da vam kazem, ne mogu bas dobro opisati taj zvuk. . . Kao kad zimi palite auto pa ne moze upaliti, ono kao verglate ali nikako da sastavi, jbg nemam bolji opis. . .

Otvorio sam racunar, ocistio sve kulere ukljucujuci i onaj na graf., vidio da li neki kabl dolazi u kontakt sa kulerom ali opet isto, ajde molim vas ako neko ima slican problem da me uputi u ova desavanja. . .hvala

Jos jedno pitanje, kako da iskljucim vsync na Ati Radeon 9550 128mb
admini molim vas nemojte zakljucavati temu dok ne dobijem adekvatne odgovore
99% ti hdd se cuje, ako si ocistio kulere...

Ako ti se bas sad desilo pogledaj radi li antivirus ista ...
imam i ja isti takav problem cudan mi zvuk bude dok se ne zagrije komp !
1.Mozda hard disk ili napojna jedinica dotrajali

2.
pregledaj mulder i sculy i bit ce ti jasno sve
NIgel nije ni cudno kada dok igram na servru koji ti dignes nista neradi ;) jer ti je komp pun prasine ociti kulere i to je tacka TEMA LOCK NOW
Najvjerovatnije do ventilatora, je li zvuk usisivača pred krepavanje?
Očisti kompresorom ili odnesi nekome ko zna nek ti očisti;)
m0k1 je napisao/la:
NIgel nije ni cudno kada dok igram na servru koji ti dignes nista neradi ;) jer ti je komp pun prasine ociti kulere i to je tacka TEMA LOCK NOW
Momak nisi dobro procitao temu, ocistio sam sve kulere, a ti nikad nisi ni igrao na serveru koji sam ja pravio, jer je to nemoguce!
Vane je napisao/la:
pregledaj mulder i sculy i bit ce ti jasno sve
oplako - xD

ocisti ventiratoL ba ,uzmi usisivac i lagano ;)
vjerovatno HDD jer on pravi čudne zvukove kad treba da crkne to znači da glava para ili ploče zakačaju od neki dio koji se deformisao pri 7200 RPM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.