Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WOW serveri

108 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.02.2009. u 19:24

Jeste li vi saznali da se igranje wowa na privatnim serverima blizi kraju.Sta vi mislite hoce te li placati za igranje, DA ili Ne.Ili mislite da se to neče desiti.:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:o:o:o:o
ja mislim da se to nece desit al et ...

nisi trebo dizat temu radi ovog ...
NE !
1. tema bespotrebna
2. pogresan pod forum , UT?LOLWTF
3. previse smileya iskoristeno samo za jednu temu
4. znamo to , upoznaj nas jos malo , cak je bila vijest od strane Vertazzara - http://www.gamers.ba/vijest/3890/blizz-gasi-najpoznatije-wow-private-servere

pitanje je , kad?
Tesko ce to uraditi, al nek ih gase ja sam se naigrao ^^
Blizz ftw , ali mogu oni racku popusit privateima , obori ga on ce ga opet dici, posalji mu prijavu pocjepat ce je, promjeni patch on ce napravit emulator za njega, tako da je blizz onom exkluzivnom vijesti na portalu "htio" da vam strah u kosti uklati, medjutim ja uvijek kazem bolje placati pa fino igrati nego se blamirati na privateu, a potom ga prodavati.U zadnje vrijeme vidim povecanu prodaju nekih private acc-ova sa instant lvlima i gearom, tako da manite se suplje price i uzivajte u igri koju volite na Blizzardovim realmima.
to pricaju ima pola godine , dosta su servera pogasili ... ali nevjerujem da ce moci ove bolje ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.