Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

CB cup SVK vs BiH

996 pregleda · 93 odgovora · otvorena 22.02.2009. u 19:13

Bila tema, ali nije lepo vreme stavljeno, pa da obavestim ljude

vs

Vreme : 22:00

HLTV: bice edit 10 min pre CW-a

Lineups:

:pita,crp,prophe7,SOBLE,Laquila

:Gr3g1,N!m,Dev1,Skreqone,Baf0

Mapa: de_inferno

:)))))))))

jao zadnji napad LUQUEN4t0r samo tako..... nogom ih u oko puko....

XD
GG BiH ;) Dobar mech bilo je sta za vidjet.. Luque nice round !
Gdje si sad SMK? Jel ti krivo zbog poraza? Pa mora biti nakon produzetaka... Nasi momci su ovim dokazali svoju klasu, snagu, iz cega su se samo vadili, nevjerovatno.... GG momci, jedan odlican mech...
gAte je napisao/la:
STA JE BILO SMK, UZETE TI TVOJI AAHAAA ZELE, STA SAM TI REKAO BOSNA BA UZIMA

gg9-) cao
Jedva, nije igrao uNreaL zato ste uzeli ^_^ ..

GG
Volim BiH !
IDEMO BRA J*B!

Post dobio aplauz od quell

crowZ je napisao/la:
Nemas pravo provocirat, provociras ljude u njihovoj kuci, pih, ne treba to tolerisat.

Inace, Slovacka mi je najodvratnija zemlja na svijetu, jedva cekam da ih razbucamo.
ma brate, sta cemo se mi s njim smarati, vidi se ko je bio bolji i ko je pobjedio sad nek on place za svojom slovackom 9-)
GG guys....

btw nevrijedi nista pisati na ovom forumu, i onako ce dobri mr. BOG (Admin) napisati sta mu se cejfne! 9-)
smk je napisao/la:

GG
ne izvlaci se nije igro ni SOBLE....

areiZor je napisao/la:
GG guys....

btw nevrijedi nista pisati na ovom forumu, i onako ce dobri mr. BOG (Admin) napisati sta mu se cejfne! 9-)
kume zboris pogresno
i da je neko od nas napisao na vasem forumu bih ce zgazit svk isto bi se desilo
smk je napisao/la:

GG
pa nama nije igrao Soble?

a i luque was je karao, tako da psssttt 9-)
quell je napisao/la:
kume zboris pogresno
i da je neko od nas napisao na vasem forumu bih ce zgazit svk isto bi se desilo :)
"KUME" citiraj gdje je neko vrijedjo bosnu....pa cu ti ja "KUME" citirat kolko je vas vrijedjalo Slovacku...."Kume"

Edit: Da se obratim mom "Kumu" josh jednom...
Btw, "Kume" ti kao admin/moderator podrzavas ove "Kumove" sto vrijedjaju, i dajes im aplauz na njihove pametne komentare.
Tooo "Kume", samo tako nastavite bicete uvijek najjaci, i "najboljsi"

Pozdrav za mog "Kuma"
smk je napisao/la:

GG
HAHAHAHAHA ne izvlaci se sad ! nije ni SOBLE IGRAO KONTAS ?

Idi spavaj i pokri se dekom mene bi bilo stid ! Treba te banovati ! onaj dev1 frajer zna samo awpom igrati nezna sa m4a1 ak47 omg...

GG nashi svi ste dobri bili :) Jedva smo uzeli ali znam da niste trenirali ipak je to slovacka :S ,....
E j**o vas svak, da vas j**o !

Sta ako je ovaj smk rekao da navija za SVK i da ce oni pobjediti i rugao se tome .. ako je on primitivac nemoramo i mi BITI !

samo reci GG BiH i vozdra !

Sto uvijek moramo biti primitivni i svadjat se itd itd itd ...

na kraju ... GG BIH !
areiZor je napisao/la:
"KUME" citiraj gdje je neko vrijedjo bosnu....pa cu ti ja "KUME" citirat kolko je vas vrijedjalo Slovacku...."Kume"

Edit: Da se obratim mom "Kumu" josh jednom...
Btw, "Kume" ti kao admin/moderator podrzavas ove "Kumove" sto vrijedjaju, i dajes im aplauz na njihove pametne komentare.
Tooo "Kume", samo tako nastavite bicete uvijek najjaci, i "najboljsi"

Pozdrav za mog "Kuma"
AHahahahahha

SLOVAKIA PWNED!

NUBOVI!

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

BIH > SLOVACKA

- Sad ozbiljno, jeste vi retardirani ili sta? Ovo je GAMERS.BA, idi na gamers.sk, ako uopste imate neki gaming forum pa tamo pisite sta hocete, al dok ste ovdje, morate pokazati postovanje prema drzavi u kojoj zivite, koja vas hrani, kao i prema njenim gradjanima i korisnicima ovog sajta. Sad odjebite u skokovima :)
gAte je napisao/la:
pa nama nije igrao Soble?

a i luque was je karao, tako da psssttt 9-)
Pa?

Ovo uopste nije pravi sastav SVK-a ... Igrao samo Gr3g1 i Dev1... Za ove likove nikad cuo a pwnali su vas tako da nemoj beze pricati gluposti :)

Pobedila BiH posle 100 godina jeeeeeeej nek ste srecni ali meni je Slovacka u Srcu i volim je koliko i ti Bosnu tako da isto se pise...

Laquila pokazao jos jednom balkanski mentalitet opsovajuci Boga dev1-u kad ga puko awpom, kada su to Slovaci uradili ? Nikad

Prvo naucite da se ponasate, pa mozemo da pricamo o CS-u (: ...

Stasnet pogotovo :D

@ pwny

Fora ti je vrlo, svrsim ti u grlo :D

De promenite te "balkanske fore" tipa uzmi pistolj pa se ubi, lupi se necim tupim, idi spavaj kasno je...
crowZ je napisao/la:
AHahahahahha

SLOVAKIA PWNED!

NUBOVI!

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

BIH > SLOVACKA

- Sad ozbiljno, jeste vi retardirani ili sta? Ovo je GAMERS.BA, idi na gamers.sk, ako uopste imate neki gaming forum pa tamo pisite sta hocete, al dok ste ovdje, morate pokazati postovanje prema drzavi u kojoj zivite, koja vas hrani, kao i prema njenim gradjanima i korisnicima ovog sajta. Sad odjebite u skokovima :)
Mute!
smk je napisao/la:
Pa?

Ovo uopste nije pravi sastav SVK-a ... Igrao samo Gr3g1 i Dev1... Za ove likove nikad cuo a pwnali su vas tako da nemoj beze pricati gluposti :)

Pobedila BiH posle 100 godina jeeeeeeej nek ste srecni ali meni je Slovacka u Srcu i volim je koliko i ti Bosnu tako da isto se pise...

Laquila pokazao jos jednom balkanski mentalitet opsovajuci Boga dev1-u kad ga puko awpom, kada su to Slovaci uradili ? Nikad

Prvo naucite da se ponasate, pa mozemo da pricamo o CS-u (: ...

Stasnet pogotovo :d

@ pwny

Fora ti je vrlo, svrsim ti u grlo :d

De promenite te "balkanske fore" tipa uzmi pistolj pa se ubi, lupi se necim tupim, idi spavaj kasno je...
Ajde ne kenjaj sad ovo lafo nije pravi sastav ovo ono ... Nije nama ni Soble igrao a ovaj smo sastav sastavili prije 2-3 mjeseca kontas CRP PROPHE7 i PITA novi igraci u repci kontas ?

Pobjedila BiH poslje 100 GODINA ?

SLOVAKIA VS
s B & H
18-22

vs Ukraine
6-24

vs Denmark
7-23

vs Switzerland
21-9

vs France
0-2

Imate pobjedu samo protiv svicarske i Bosna pobijedila nakon 100 godina? pogledaj nase rezultate sine i divi se

vs Slovakia
22-18

vs Russia
14-16

vs Ukraine
12-18

vs Portugal
2-0

vs Slovenia
2-1

Ajde sad sine spavaj kasno je za tebe CAO !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.