Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 45 bodova

Harold`s Hill conttest

146 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.02.2009. u 12:36

Vako :)
Jucer sam predstavio ovu igru nasoj domacoj gaming zajednici. A posto stalno govorite da je ovo gaming comunity, mislim da bih vas trebao ispraviti u jednoj stvari. Ovo je site i za druzenje i upozbavanje raje :) Jesam li u pravu???
Eh pa rijetko su tu online conttesti u kojima mogu ucestvovat svi...no steam i ostali bulshita.
A posto ja znam da niko nece nista bez boba, malo cu vas motivirat. Evo vam 50 boba....posto ste gladni :) Salim se.
Znaci bjednih 50 boba (neam vise bgm) ce dobit ko obori moj record:

Naravno ima limit....do 15.00
Et uzivaj te
evo moj prvi pokušaj.
edit:
bice edit pogrijesio sam nes
@@@@@@@@@@@EDiT:
NOVI REKORD 50k, ko ovo obori rezem nogu na camu pred svima na gamersu

PS: sacuvaj te bodove, stid me dobit ih sad, eto ti mog mentaliteta :)
Zilla je napisao/la:
@@@@@@@@@@@EDiT:
NOVI REKORD 50k, ko ovo obori rezem nogu na camu pred svima na gamersu

PS: sacuvaj te bodove, stid me dobit ih sad, eto ti mog mentaliteta :)
Kako jadno...ccc dobro je reko riddle mentalitet nas nas sputava.
Mislis da neznam da si ovo uradio kako bi sebi zauzeo mjesto, a zapravo nisi uspio da oboris record...vec sad mahnito lupas po tastaturi...ccc zaista jadno
EDIT
Molim admina da ukoliko neposta ss do 13 20 da se kazni.....jer je pokvaren. sad je 13 15
Rješenje
Chulle je napisao/la:
Kako jadno...ccc dobro je reko riddle mentalitet nas nas sputava.
Mislis da neznam da si ovo uradio kako bi sebi zauzeo mjesto, a zapravo nisi uspio da oboris record...vec sad mahnito lupas po tastaturi...ccc zaista jadno
EDIT
Molim admina da ukoliko neposta ss do 13 20 da se kazni.....jer je pokvaren. sad je 13 15
ako ne postam ss nek me komotno banuju ^^
ko ti je kriv kad ti oborim rekord i postavim jos 3 put vechi haha

@Edit: Ti si poceo prvi sa 'mentalitetom' :D, ma bmk, meni je godra oborit neki rekord vishe od bodova ^^
Zilla je napisao/la:
ako ne postam ss nek me komotno banuju ^^
ko ti je kriv kad ti oborim rekord i postavim jos 3 put vechi haha

@Edit: Ti si poceo prvi sa 'mentalitetom' :D, ma bmk, meni je godra oborit neki rekord vishe od bodova ^^
lol ovo nije tema za svadju...vec takmicenje...ima jos do tri...moze biti raje a mogu ga i ja oboritt....a ako neoborim..nije probkem dobijas bobe...sta se ljutis odmah...;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.