Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL Acc's ( Tuzbe pocinju )

1.365 pregleda · 81 odgovor · otvorena 20.02.2009. u 22:12

evo vam momci i devojke, dame i gospodo..
ako ne zelite da vam ovaj papiric stigne na adresu, zavrsite sa time..

http://img172.imageshack.us/my.php?image=pictureqo8.jpg

ziva istina ;) nije felsh, znaci dolazi tuzba jutros su tuzlu cjelu obisli ( ne cjelu ovo je od prijatelja tuzba, ne moja hvala bogu ), mozda meni i ne dodje ko zna.. volio bi da ne dodje

kazne su 500km samo za koristenje + limit potroseni racunat u megabajtima-gigabajtima-terabajtima-bogobajtima itd :) Uzivajte.. ( ako vec mozete poslje ovoga ) :D
A jel to samo za acc - ove koji su koristeni u februaru ili ?
auf ako meni dodje ogulit ce me al do tad ja cu njih gulit
Kad vam je xE0N govorio nemojte korsititi tudje....

kad sam ja tih problema imao....
Super! Napokon tužilaštvo radi nešto, sve to treba kaznit, ko god da je i 1 Byta potrošio.
Sad kad povecaju limit niko nece imati potrebe za tim !
Bar se nadam !

ja ne koristim ADSL
hahah
nemogu me tuziti i da hoce
:D:P
JeXXXa accovi i njihova kazna, sta je s onim ljudima sto su masakr u Srebrenici / Potocarima ucinili? Sta je s onima koji su u ratu bili generali / vojnici / Bog zna kakvi "cinovi" srpske armije

Bjezi ba :X

Ako vec hoces moje misljenje: ovoga je bilo, ima i bit' ce kakve god oni "mjere" poduzimali. Accountovi se kupuju za 2km kredita

Ako treba nekoga da kazne to su prvo ovi dileri accova, a ne ove sto koriste
da svi imamo flat ko u evropi, nebi bilo takvih stvari

sam telecom je kriv -- sto nas j**u sa limitima...

stoka je to.. pljackaju narod
e zato volim kablovski net.
dzaba vama 516156Mbps kad imate limit
dobro se sjecam one pjesme... sve se vraca sve se placa majmune.. od ede maajke :D

et, vidis sta se desava, jest da nam je drzava u q, al ipak zakon radi svoje, jeste da kasni ali radi svoje. Taj ce platiti kaznu nekoliko milja i onda nece vise pomislit da koristi tudje acc... a sto mu je to trebalo? da skine nekoliko filmova, programa, slika stavec, i sad je pola toga izbrisano ili mu bezze stoji na PCu.

Doci ce ovo i korisnicima ukradenih acc u Sarajevu, samo cekajte :D:D:D

zao mi je tog sto je dobio kaznu, sad ce bruku potrositi na sudske troskove i kaznu, al sta se moze... zakon je zakon -.-"

@armani

hahahahahhaha ti poredis ljude, pretezno djecu, koja koriste provaljene accountove za internet sa ratnim zlocincima? jesi ti sta pio brate ? :D

i btw. sto kazes da treba kazniti dilere, tu si u pravu, al zar ti nikad nikome nisi dao acc? iz toga ti slijedi da i tebe onda treba kazniti ;)
Neka, i treba se konacno prevarama stati u kraj
omfg wahaha je**e jel to HT mostar radi ako radi bjezim ja
Kako dodju, tako ce i otici!

Ne moze on mene ubjediti da jesam koliko ja njega mogu da nisam!

Post dobio aplauz od FataL

xE0N je napisao/la:
Kad vam je xE0N govorio nemojte korsititi tudje....

kad sam ja tih problema imao....
I ya sam govorio ..
Neka i treba, nek' vide kako je bilo tim ljudima placati tudji racun.
tko ? ja ? ne seri.
brance je napisao/la:
dobro se sjecam one pjesme... sve se vraca sve se placa majmune.. od ede maajke :d

et, vidis sta se desava, jest da nam je drzava u q, al ipak zakon radi svoje, jeste da kasni ali radi svoje. Taj ce platiti kaznu nekoliko milja i onda nece vise pomislit da koristi tudje acc... a sto mu je to trebalo? da skine nekoliko filmova, programa, slika stavec, i sad je pola toga izbrisano ili mu bezze stoji na PCu.

Doci ce ovo i korisnicima ukradenih acc u Sarajevu, samo cekajte :d:d:d

zao mi je tog sto je dobio kaznu, sad ce bruku potrositi na sudske troskove i kaznu, al sta se moze... zakon je zakon -.-"

@armani

hahahahahhaha ti poredis ljude, pretezno djecu, koja koriste provaljene accountove za internet sa ratnim zlocincima? jesi ti sta pio brate ? :d

i btw. sto kazes da treba kazniti dilere, tu si u pravu, al zar ti nikad nikome nisi dao acc? iz toga ti slijedi da i tebe onda treba kazniti ;)
U sarajevu je odavno .-..
samo mogu dobit odstetu, kaznjen bit, nikako!! :)
Vertazzar je napisao/la:
da svi imamo flat ko u evropi, nebi bilo takvih stvari

sam telecom je kriv -- sto nas j**u sa limitima...

stoka je to.. pljackaju narod
SLAZEM se 100% svaki dan isto ponavljam po 20 puta
upravo pljackaju narod jarane znas kolko oni zarade na tom prekoracivan ju nek svaki korisnik prekoraci po 1-2Km racunaj kolko jke to a kamoli oni srto po 20Km prekorace.
Ja licno sreca nikom nista nikad to koristio nisam nisam takav jbga
sLLayeer je napisao/la:
Meni je neko ukrao 1gb i ja promjenio pw i sad ok :(
al i to sad moras dzaba dati 10 KM zbog nekog koga mozda znas mozda ne.. znam kakav je osjecaj... al zamisli tek kako je bilo onima koji su morali placati dosta vise cifre jer su im neki provalili u acc i podijelili tetkama, rodjacima, sinovima, raji iz skole il sta ja znam vec... samo jos trebaju na facebook u status pocet upisivati

username: ahkfj password: f389f Oderite ga -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.