Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

reamlist

190 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.02.2009. u 19:20

Vako instaliro sam sam sebi wow sa orginal cd i skino patch i sve sto treba ali kako da promjenim reamlist da bi mogo igrati na drugim serverima
Rješenje
aj me dodaj na msn dam ti sve ssove [email uklonjen]

Ak neces dodati ev vako udes u instalaciju igre i pise ti nades reamlist... I otvoris u neotepadu i stavis real od kojeg os priovatnog servera....GL i onda napravis acci to je to igrac
evo ovako:

nadjes dje si instalirao WOW... nadjes WoW folder ... i otvoris i sad, ako si TBC onda ces vidjet realmlist.wtf file i otvoris ga s notepadom vako da ti bude unutra "set realmlist <realmlista>" save na isti file i zatvoris.. ako si wotlk onda taj isti file mozes naci u >WoW>data>enGB ... tj udjes u WoW folder, otvoris folder data onda u tom folderu otvoris folder enGB i naci ces realmlist.wtf... eto nadam se da sam ti pomogo...

Napomena:ono sto pise <realmlista> tu stavis realmlistu nekog servera 

Peace...

EDIT: mozel barem aplauz ako ne bodovi :$
AJdE je napisao/la:
aj me dodaj na msn dam ti sve ssove [email uklonjen]

Ak neces dodati ev vako udes u instalaciju igre i pise ti nades reamlist... I otvoris u neotepadu i stavis real od kojeg os priovatnog servera....GL i onda napravis acci to je to igrac
eo on mi je pomogo prvi njemu bodovi :D
Objasnjeno 34984358 puta...

VAZNO:

Povedite malo VISE paznje oko pisanja, imate u jedno rijeci od 5 slova 984359384 gramatickih gresaka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.