Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlozi za igre .)

802 pregleda · 35 odgovora · otvorena 16.02.2009. u 22:50

Kao što možete vidjeti na mom profilu, trenutno se radi novi sistem na G.ba preko kojeg ćemo uvijek moći pratiti šta naša raja igra, kakva su mišljenja o pojedinim igrama i koga možemo pitati za komentar na neku igru, sve to putem velikog kataloga igara.

Isto tako imam namjeru napraviti "forum za svaku igru", znači ako nekoga interesuje nešto što se tiče baš te određene igre, 'ladno postavi temu i korisnici koji su označili da imaju / da su igrali igru mogu uvijek vidjeti kome mogu pomoći

Eh sada, da pređem na stvar, a to je;

kakve prijedloge imate za ovaj novi sistem, da li treba odvojeno napraviti za sve platforme(pc i svaku konzolu odvojeno, kao na GameSpot.com), ili da to sve fino sastavimo, kako bi stvari najlakše išle, kako bi se igre dodavale, etc. ( za sada se mogu dodavati preko parsera za GameSpot koji sam napravio, a to i nije baš dugoročno rješenje jer oni uvijek mogu promjeniti nesh u markupu )

Da vas čujem
Mislim da se ne treba razvrstavati po platformama, jednostavno samo žanr da ima svoj a u informacijama da pise za koju je platformu ta neka igra sve izasla..

Nadam se da cete ovo ozbiljno shvatiti a ne kao gather na kojemu se radilo (Kemo sam radio) puno vremena pa ga sad skoro pa niko ne koristi..
riddle je napisao/la:
Mislim da se ne treba razvrstavati po platformama, jednostavno samo žanr da ima svoj a u informacijama da pise za koju je platformu ta neka igra sve izasla..

Nadam se da cete ovo ozbiljno shvatiti a ne kao gather na kojemu se radilo (Kemo sam radio) puno vremena pa ga sad skoro pa niko ne koristi..
I na gatheru imam još posla, bio sam kixo u startu pa veći dio posla mor'o ponavljati, svakako će tu biti nekih dorada 
Samo smanji brate ove slike,ogromne su 

Mojih 50 bodova ? 
pa iste su igre valjda iste na svim platformama zato nema razloga da razdvajas sve, ali bi ipak trebalo napravit odvojeno jer ima igara koje izlaze posebno za konzolu neku ili samo na pc..GL sa ovim :D:D
Nisam toliko ni shvatio jer nisam ni upoznat sa gamespotom.
Ikone te bi trebale biti nesto manje, a sto se tice baze, odvojiti od gamespota, te da korisnici dodaju igre, koje admini/modovi trebaju odobrit. ? Ako sam te dobro shvatio, ako nisam je*****a.

I jos nesto, mogul se koristit ona 2 g.ba servera za esl? Jer evo sutra bih trebao otvorit prijave.
Ako sam te dobro shvatio, ja nebi pravio forum sa svaku posebno, to je malo komplikovano vec to pojednostavio, npr napravio nekoliko foruma jedan za auta i motore, jedan za pucacine, strategije i tak to;)
ovajj.....pa trebo bi napravit odvojene platforme, jer iako je vecina igara ista na svim platformama, ima nekih koje su se konc. na jednu konzolu- bio to PC, PS, XBox, Nitendo, itd.
Takodjer iako su tu istoimeni produkti na vecini platformi, razlika je u kvalitetama. Tako da najbolje je odvojeno :)
FaTaL svaka cast qme :) odlicno sam malo samnji ove slike..

btw sve ostalo je MOCNO :)
swaka cast na ideji !!!

jedwa cekam !!!

btw. mozda i smanji kolicinu onih glupih tema :
ajde mi preporucite neku igru 
koja je igra dobra 

itd.
Bravo Kemo, svidja mi se ideja upotpunosti! Svaka cast 

Samo malo smanji velicinu slika 
Trebalo bi razdvojiti sve platforme od pc , i svakako smanjiti ove ikone igara , ali ne puno ...

Ideja za 10 !
Ja mislim da bi trebalo razdvojiti platforme za svak'u igru, -_-

Sto se tice slika , meni je ok'e velicina , nije pretjerana , a moze se lijepo vidjeti koja je igra.:o
neznam po meni nebi trebalo razdvajati jer puno igara ima i na pc i na konzolama(istih), ono na gamespot ima pc,xbox.... nek mi budemo unikatni:D
slike preglomazne 
Wertu je napisao/la:
Samo smanji brate ove slike,ogromne su 

Mojih 50 bodova ? 
dobra je velicina  nek pokazuje samo 4, i dolje nek ispod pise vidi ostale  XD ^^

(K)
trebalo bi odvojiti platforme radi boljeg pregleda.

UGL ideja je drama, svidja mi se pravo
samo ne znam kako ces uraditi ubacivanje naslova, ocemo mi morati da dodajemo slike igara ili ce biti vec po defaultu u Bazi
MOje prijedlog je da smanjih velicniu slike i da nije podjeljeno po platformama.
Da ima neku veliku bazu podataka, u koju bi i obicni korisnici mogli dodavati neke igre, stim da admini ii modovi odabravaju to.
Ako zelite mozete da samo izabrani calnovi mogu dodavati igre u bazu, ali opet uz kontrolu administracije.
To bi mnogo olaksalo posao administraciji.
Samo uvedete pravila za velicinu, kvalitet i format slike.
A ako se neko bude zajebavao i 3 puta nesto bezveze doda, ban na 7 danan, a ako nastavi ide i na duze.

I jos jedna molba. Mozes li ubaciti The Legend of Zelda igru tu?
Sve je dobro, od veličine (nisu prevelike), razvrtavanje nije potrebno (jer 95% gamera ovdje igra se samo na PC-u).
Eto
prejako je ovo svaka cast slike nisu velike i odlicno je nema sta svaka cast jos jednom
FataL je napisao/la:
I na gatheru imam još posla, bio sam kixo u startu pa veći dio posla mor'o ponavljati, svakako će tu biti nekih dorada :)
mislim da bi bilo bolje da je umjesto igra koje igram - konzole na kojima igram, i klikom na određenu konzolu pojave se igre
slikovito:
odvojeno FTW  ... fatality ti pravi kako ti je lakse  al meni bi bilo bolje da je sve odvojeno za svaku konzolu tj da se lakse mozemo snalazit... a na tebi je ostalo  GL u radu and HF 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.