Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BiH ( bar po necemu )

431 pregled · 32 odgovora · otvorena 16.02.2009. u 22:22

Najmladja majka u svijetu iz BIH .........

Po svemu sudeći, 12-godišnja Lj.S. iz dobojskog sela Ostružnja postat će najmlađa majka na svijetu. Naime, ona će za nekoliko mjeseci roditi.

Djevojčica živi u izvanbračnoj vezi sa 24-godišnjim Daliborom Marinkovićem iz Karavlaha kod Doboja, a slučaj je policiji prijavila njena 30-godišnja majka Mira Stanković koja ima još sedmoro djece, prenosi bosnaski 24sata.info.

Policajci su odmah obavili razgovor sa maloljetnicom i Daliborom, no nisu ih uspjeli nagovoriti da prekinu vezu. Rekli su im su da zajedno žive uz odobrenje roditelja, da su sretni i da mogu živjeti bez ičije pomoći.

Saznavši da ih je njena majka prijavila, njih dvoje su se jedno vrijeme krili u šumi kod sela Karavlasi. Kasnije je Mira Stanković ponovo došla u policiju i povukla prijavu.

U dobojskoj policiji izjavili su kako je Dalibor Marinković počinio krivično djelo jer živi sa maloljetnicom, ali da nema nikakvih osnova da ga uhapse.

Poznati smo u svijetu JUPIIII.........:D

vas komentar ?:S

(edit by lav : i njeg i nju ladno hedsot ! )
3 tema oko ovog
sto bi reko torq7u jos jedan kandidat

btw. ovo je zalosnoo
fuj sa 12 godina :S
Mislim da je bolesno!
Pedofilija
jesi izgorija, daj link da vidim video i slike, lose kopiras ..

- Po ovome da se ponosimo ???:*:*
Kad si vec sve fino kopirao, mogao si pored "slika" "video" i staviti tu sliku

Ne svidja mi se kako shvatate ovo postanje, nije ovo zatvor ali molim vas da postujete makar neka estetska pravila prilikom pisanja teme!
moj komentar je da je to bolest.... ali opet kakve to veze ima sa gamingom???...
Oj allase kallase

Kako ih je rya ownala danas na mixu svaka joj cast :$

EDIT : ZA 9 MJESECI CE BIT TEMA NA GAmers.ba : Nas little je postao tata HAHAHAHHAHAH
I swear i didn't know she was 12 :S

ma da, jesmo za nesto poznati u PM! -.-'
svaka nam cast...
WonderBoy je napisao/la:
3 tema oko ovog
sto bi reko torq7u jos jedan kandidat

btw. ovo je zalosnoo
ok banujte me jel ti drago???????

@ridle edotivo sam ;)
hm.. 12 godina??? :r:r:r

Ipak je ono istina sta se kaze da u ljubavi godine nisu vazne.. :$

EDIT: little, hvala hvala :) dobro da temu nisi otvorio.. :D
Fuj..bolescura...omg kakav je to bolesni um da bude sa djevojcicom od 12 godina...

i kazes bar u necemu..nije te stid..
i jos po necemu

http://www.index.hr/sport/clanak/najtuznija-nogometna-liga-u-europi/421637.aspx

:D
Po ovome da budemo poznati ?? Ovo je sramota prijatelju...
prvo citam za onog 13godisnjaka iz velike britanije sad ovo... zar je to postalo moderno imati seksualne odnose sa mladjim od 14 godina i dobiti djecu s njima pa iskoristiti to nekako ili samo ispasti glup?

kad malo bolje razmislim, tog momka sto je imao seksualne odnose sa djetetom od 12 godina treba ubiti. toliko od mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.