E ovako.Imao sam neko sranje od mikrofona,i stalno bio na ventrilu,ali raja mi se žalila da me ne čuje dobro,skoro nikako,da me ne razumije,da mi nešto krči.Odlučio sam kupiti novi mikrofon,spojio ga,otišao na ventrilo i opet ista stvar,nije došlo ni do kakve promjene.Znači do mikrofona nije,đaba sam bacio pare...Jel možda neko imao sličan problem,i da li zna kako da ukinem ovo "krčanje".Hajd ako neko pomogne bit ce i bodova.Spamanje šamar.
Diskusija
Problem sa mikrofonom
142 pregleda · 12 odgovora · otvorena 16.02.2009. u 14:31
e ovako to ti je do konekcije nije uopste do mikrofona install teamspeak onda ce ti biti bolje...

1titaN je napisao/la:
e ovako to ti je do konekcije nije uopste do mikrofona install teamspeak onda ce ti biti bolje...

1titaN je napisao/la:

samo jedno pitanje jel to mic posebno nije na slusama
ako je tako neces nastimati krcanje nikad
brate vidi ovo...
imas u ventrilu u optionsima da podesis koju zvucnu kartu koristis i stavis svoju anravno outband stavis na sredinu...
tako isto u optionsima za zvucnu imas da podesis mic.volume i to stavi na sredinu...
i onda javi na PM jel bolje ista...
ako nije onda daj msn pa mi salji screenove da ti vidim optionse pa ti kaem sta da radis
a za bodove cemo se dogovorit
imas u ventrilu u optionsima da podesis koju zvucnu kartu koristis i stavis svoju anravno outband stavis na sredinu...
tako isto u optionsima za zvucnu imas da podesis mic.volume i to stavi na sredinu...
i onda javi na PM jel bolje ista...
ako nije onda daj msn pa mi salji screenove da ti vidim optionse pa ti kaem sta da radis

a za bodove cemo se dogovorit
xEnoNz je napisao/la:
nebudi smjesan kaka konekcija :-(:-(:-( samo jedno pitanje jel to mic posebno nije na slusama??? ako je tako neces nastimati krcanje nikad:-X:-X
1titaN je napisao/la:
nije jeli do konekcija ako je slabija nikada neces cuti nista samo sumi krci...stfu
na dial up onekcij sam pricao preko skypa..... i nista nije krcalo
....zato molim te nemoj bze pricati.. momka si sad mozda samo zbunio...
i ne spamaj bGt..
probaj reistal drug taj program preko kojeg pricas.....
poZZ
Start > Control Panel > Sounds and Audio Devices > Voice > Test hardware
END x)
END x)
idi dole na "volume" (kod sata).
idi "options" pa oznaci ovo: "advanced controls".
kada to uradis pojavit ce ti se "Advance" dugmad ispod jedno 3 ta sranja. Kliknes na svako "Advance" i oznacis box "1 microphone boost".
Trebalo bi da pomogne...javi da znam
GL
kada to uradis pojavit ce ti se "Advance" dugmad ispod jedno 3 ta sranja. Kliknes na svako "Advance" i oznacis box "1 microphone boost".

GL

moze bit da je do konekcije
mozda i konekcija ali probaj skinuti driver realtek hd audio manager...
1titaN je napisao/la:

ACE je napisao/la:
idi dole na "volume" (kod sata).
GL

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.