Kako da wratim racunar na 2 dana prije ! ?[B]Samo to mi treba :.. Ima bodowe ko odgowori tacno nisam bas lijepo da pitanje al et skontat ce te pozzzZ
Pitanje
Riješeno
30 bodova
Racunar 2 dana
381 pregled · 24 odgovora · otvorena 15.02.2009. u 18:44
Idi system restore 
OBJASNIO MU SVE NA PM !!!!!!!!!

OBJASNIO MU SVE NA PM !!!!!!!!!
Ides Start / all programs / Accessories / System tools / i Dole zadnje System restore
. Onda vratis 2 dana nazad
. Onda ce ti se pojaviti kalendar i vratis unazad 2 datuma
. Onda vratis 2 dana nazad
. Onda ce ti se pojaviti kalendar i vratis unazad 2 datuma

Post dobio aplauz od xE0N
ides start program acsesoris sistem tools i imas sistem restore
System Restore... naravno pod uvjetom da imaš Restore Point od prije dva dana
Ides Start / all programs / Accessories / System tools / i Dole zadnje System restore
kada pokrenes system restore doci ce ti kao neki mali kalendar i odredi da vratis program u nazad 2 dana i ide next...i to je to
Na hrvatskom ..
Ides Start / svi programi / pomagala / sistem dodaci / vracanje sustava ..
I onda next i odaberes onda datum na koji oces da vratis i eto ga.. Onda ce se rr comp i eto ga..
Ides Start / svi programi / pomagala / sistem dodaci / vracanje sustava ..
I onda next i odaberes onda datum na koji oces da vratis i eto ga.. Onda ce se rr comp i eto ga..

i ovdje namjestis i to je to

i ovdje namjestis i to je to
Mislim da moras imat restore point 
Da postupak ne pišem.

Da postupak ne pišem.
Ides [START] - [all programs] - [Accessories] - [System tools] i Dole zadnje [System restore]
Zatim ti izbaci kalendar na kojem ti pise sta si koji dan instalirao, izaberes do kojeg dana oces da vratis..
Onda samo restartujes kompjuter i to je to

Zatim ti izbaci kalendar na kojem ti pise sta si koji dan instalirao, izaberes do kojeg dana oces da vratis..
Onda samo restartujes kompjuter i to je to

ides search pa ides all files and programs pa napises system restore pa cim ti prvo dode idi cancel pa idi na to i eto vrati na dva dana ali neznam kako ces jer ako nista u taj dan nisi instalirao neznam sta ces
samo brate moras imati restore point, ako nisi zadnja tri dana nista instalirao onda nece moci vratiti 2 dana ja mislim, al' vidi
Pa hajmo svi napisat, jednu te istu rečenicu. 
Napisala su prva dvojica tacno, sta ponavljate ko patke.
Šamaraj sve redom. Nikad doći pameti.

Napisala su prva dvojica tacno, sta ponavljate ko patke.
Šamaraj sve redom. Nikad doći pameti.
Šta sada svi pišete isto, wallex mu je objasnio, ne trebate ponavljati :@
Wallex-ov odgovor nije bio dovoljan? Vas 20 mora napisati isto sto je on napisao?
Znaci citam temu i placem
WALLE je napisao Tacno tj. odgovorio na temu , a ispod njega istih 12 odgovora ???
nema smislaaa
wufff
WALLE je napisao Tacno tj. odgovorio na temu , a ispod njega istih 12 odgovora ???
nema smislaaawufff
m0onsteR je napisao/la:
TY brate samo malo pa bodowe imash
ako ne kontas salji na PM
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.