Na kafu nije doslo 70% onih sto su rekli da ce doci ... Sto je zaslosno od vas !
Na kafi su bili:
Rammo
Score
Worm
Fatal
Lazlo
ash
firefix
torQ7u
Na kafi smo se lijepo ispricali kao ljudi, rijesilo sam neki problem izmedju ramme i scoreta
luv ya two !
Score,rammo,worm i ja smo otisli u posjetu Wertu, pobjedio sam sipku od 30 KG (jedva), wertu je nesto rekao al to ce neki uskoro otkriti kad dodje kuci
Onda smo otisli u neon da igramo (rammo skore worm i ja) al je bilo puno, onda samo otisli do didakte igrali po sat vremena malo smo se zajebavali pricali smijali se i tako dalje. Uglavnom bilo je fino samo sto je vrijeme zajebavalo uveliko.
hvala i dovidjenja.
Na kafi su bili:
Rammo
Score
Worm
Fatal
Lazlo
ash
firefix
torQ7u
Na kafi smo se lijepo ispricali kao ljudi, rijesilo sam neki problem izmedju ramme i scoreta
luv ya two !Score,rammo,worm i ja smo otisli u posjetu Wertu, pobjedio sam sipku od 30 KG (jedva), wertu je nesto rekao al to ce neki uskoro otkriti kad dodje kuci

Onda smo otisli u neon da igramo (rammo skore worm i ja) al je bilo puno, onda samo otisli do didakte igrali po sat vremena malo smo se zajebavali pricali smijali se i tako dalje. Uglavnom bilo je fino samo sto je vrijeme zajebavalo uveliko.
hvala i dovidjenja.