Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Glupe igre

163 pregleda · 31 odgovor · otvorena 12.02.2009. u 20:55

Pozzz..ovdje mozete napisati svoje glupe igre ili igre koje igrate najvise u zadnje vrijeme..

pa sto mi tema ode u kantu samo mi to recite?
glupa po cemu?igrivovsti?grafici?cemu?
uostalom svako ima svoj ukus
Cossacks
suiCidal je napisao/la:
glupa po cemu?igrivovsti?grafici?cemu?:-X
uostalom svako ima svoj ukus
pa po igri nije dobra grafika nije igra zanimljiva i td..
ENTEL je napisao/la:
Cossacks
Sad si prećero :$

Prejaka strategija kad se igra u lanu :$
spY je napisao/la:
Sad si prećero :$

Prejaka strategija kad se igra u lanu :$
Meni jaran kada je dao, ima nekih 2 godine kada sam usao sjebo se , ne da sam odma izasho , nego sam je izbriso u roku 24 sekunde :D
PiraTinstw je napisao/la:
GTA4 CS 1.6 COD2,4,5 I SVE OSTALE

MRZIM IH
da i meni nesto nije GTA 4 nesto se sve sporo krece namjerno su tako napravili..
hunt3r_ je napisao/la:
Najgluplja : Tetris:S
Tetris je jedna od najboljih igara svih vremena, neces nikad shvatit.

@ Tema: Malo je ruzna napisana, ali 90% danasnjih igara je glupo. Ovaj sto pise da je tetris glup je ocito igrao jednu do dvije igrice u svom zivotu, i to cs 1.6 i jos neku slicnu tome.

a da vas pitam ljudi posto sam ja novi kako se dobiju ovi poeni znam da se dobiju kada napises vijest a kako jos da li se mogu dobit i na drugi nacin?
ja igram u zadnje vrijeme Manhunt ,Condition Zero,Mount&Blade,Soccer,Fifa,The Lord of The Rings skoro sam igrao Spartan Total Warrior extra igra presao sam..Nindze Kornjace i jos svasta da ne pricam vise:D
adnanh je napisao/la:
da i meni nesto nije GTA 4 nesto se sve sporo krece namjerno su tako napravili..
ma ja

neznam ko jos u bosni igra cs1.6
VioleN je napisao/la:
Tetris je jedna od najboljih igara svih vremena, neces nikad shvatit.

@ Tema: Malo je ruzna napisana, ali 90% danasnjih igara je glupo. Ovaj sto pise da je tetris glup je ocito igrao jednu do dvije igrice u svom zivotu, i to cs 1.6 i jos neku slicnu tome.

ma ajd care sta fali temi hehe..ja napravio temu reko da kazu ljudi kakve su im igrice glupe.hehe..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.