Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Radnja u sarajevu

256 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.02.2009. u 21:16

Eh ovako interesuje me gdje ima radnja u Sarajevu da prodaje Wireless antene i ostalu opremu.Znaci recite ulicu gdje je sta vec mjesto fino napisite.
Posto na ovoj temi niko nije odgovorio tako da sad sam odlucio odma u radnju otic vidjet sta nude http://www.gamers.ba/forum/7/59119/wireless

Nemoj te mi tipa plus.ba imtec.ba i ostale radnje u njima nema nista o toj opremi slabo sta:P:P

No spam !!!
jarane ako znas gdje je "lora" i ona nova velika dzamija na ciglamnama ima tu se prodaje wireles 135 KM uzo mi drug kad smo se vracali sa klizanja(ja bar mislim da je to-to)
sutra kad se budem vraco iz skole vidit cu koja je ulica
Har1s je napisao/la:
NTCHS , COMTRADE - kod Mercatora na Malti
Cuo sam za COMTRADE
Al nisam znao gdje se nalaze et pogledacu tu imal kakve opreme

:(
s0mebody je napisao/la:
jarane ako znas gdje je "lora" i ona nova velika dzamija na ciglamnama ima tu se prodaje wireles 135 KM uzo mi drug kad smo se vracali sa klizanja(ja bar mislim da je to-to)
sutra kad se budem vraco iz skole vidit cu koja je ulica
POgledacu nacu valjda tu radnju kako se zove radnja napisi mi,jer si napiso znam li gdje je lora ako neznas onda sutra mi napisi tacan naziv

:D
NeLeX je napisao/la:
POgledacu nacu valjda tu radnju kako se zove radnja napisi mi,jer si napiso znam li gdje je lora ako neznas onda sutra mi napisi tacan naziv

:D
gle jarane neznam kako se zove ali cu ti pokusati objasniti....
imaju vako ide kafic pariz,pa onaj peko(obuca),pa onda kafic london,onda ti ide ona radnja dvojice brace mala,eh onda desno od toga ta radnja nemozes jarane fulit iznat nje veliki plakat pise nesta pc NET i tako to haj potrazi sigurno ces naci 
s0mebody je napisao/la:
gle jarane neznam kako se zove ali cu ti pokusati objasniti....
imaju vako ide kafic pariz,pa onaj peko(obuca),pa onda kafic london,onda ti ide ona radnja dvojice brace mala,eh onda desno od toga ta radnja nemozes jarane fulit iznat nje veliki plakat pise nesta pc NET i tako to haj potrazi sigurno ces naci :D
OK thx pogledacu necu je radnja je nije igla

:P
imtec
cuj ne pisite plus i imtec pa to je najbolje gdje ima wirless ne znam ni ima li igdje drugo imtec i plus najbolji !!!
Alija je napisao/la:
cuj ne pisite plus i imtec pa to je najbolje gdje ima wirless ne znam ni ima li igdje drugo imtec i plus najbolji !!!
hal obolan nem akod njih nista.netreba meni ruter na to imam kupiio sam kod njih antene mi trebaju da pogledam... oni za te stvari nista nemaju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.