Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PlayStation 2 u Sarajevu

101 pregled · 6 odgovora · otvorena 06.06.2009. u 21:14

Pozdrav,

dakle interesuje me gdje u Sarajevu, u radnjama, ima kupiti PlayStation 2, al' cipovan. I kolko se krecu cijene ?

Zahvalan ...

ja prije neki dan prodo plejku cipovanu za 270 KM , trebo si mi rec' da ti ostavim
bwt:imas u skenderiji vidi ;)
E'o kad je već tema pokrenuta,i mene zanima kol'ke se kod vas u SA kreću cijene ?
Kod nas u Mostaru 330-390 KM bez čipa .!. :S
Taman da ne otvaram novu temu, koliko kosta chip za ps2 ?

Kod nas bila neka rasprodaja, ps2 bio 100 eura.
cip 50,kvalitetan.Sta je ovo sa cijenama?
prije godinu prodadoh slim sa 150 igara za 200,istina hitno...

neda se plejka,uvijek na cijeni
AlienzZ je napisao/la:

gdje ja zivim sa ugradnjom je oko 140km.

a neznam kakav je to chip i kako se ugradjuje i sta se podrazumjeva sa "chipom"

naravno prije dvije godine xD
AlienzZ je napisao/la:

tacno 100 Km ti je chip , ja chipovo prije 1 god . A jos su sada spale cijene kolko ja znam . Ima negdje na Ilidzi dole nezz tacno ..

@Tema : Preko puta VF-a dje Interex pa tamo izadjes na ulicu pravo ima pise ti velikim slovima oznaceno PLAYSTATION 2 SHOP i onda strijelica unutra . Ako jos nisi skontao gdje je.Ides glavnom ulicom autom i gdje hotel bristol pa desno kod Raifaissen banke prodjes u prolaz i tamo desno i ima kladionice 2-3 i za pse prodavnica AGRICOM i tu ti je ... Nov chipovan 300 km ja dobio za 280 i kupio 2 igrice koje kostaju 10Km . Frajer je dobar , prvo odes do radnje uzmes karticu i kontakt izadjes ispred nazoves ga i dogovoris se sve smuntas ga za sto manje para on ce ti reci sad cu ja reci onoj curi sto tamo radi da ostavi on ce ti ostaviti dodjes za 5min uzmes 2 igrice i ps2 i memorijsku karticu i allaihmanet.

Ako jos ne razumijes onda ti stvarno ne znam fino objasniti ... Ako nista ne bude od ovoga brate nazovi oglasa ima dosta radnji po oglasima u Sarajevu .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.