Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PS2

99 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.02.2009. u 16:39

cao cao cao : ) ovako sutra odo s rajom sutat sokera pa sad imamo par problema .Hocemo lafo turnire 2 vs 2 da igramo.Eh postoje 2 opcije kako smo mi zamislili ali kako to realizovat ? : ) Na ps2u postoje ona 2 djeka sa ona 2 org djojstika ,ali postoje s druge strane i 2 mjesta za usb, pa da li se moze tu stavit 2 djojstika od pca pa da moze fercat 2 v 2,kaze mi jaran da nemoze da moram nesta kupit ali sta ? xD .Opcija 2. ako ovo nista neuspije hocemo na laptop 2 vs 2.Jedan na tastaturi i 3 djojstika,ali laptop da nam slika ide preko plazme tv 200 cm .Koji tu kabal treba kupit,gdje ,koLko kosta?hvala: )

Edit: samo nemojte govorit sto se tice plejke pa isprobas,zato sto necu kad dodjem kod jarana nas milion i da tu sad kontam 2 sata
Edit: @ ajde hvala brate al ovo ocu da uzmem jednom za stalno
edit: cuj 30 km i bas multiplayer 2 v 2 toLko ,pa koLko je onda vise tih xD.E a koLko si tipla taj sto ide iz laptopa u tv?
brate imam ti ja taj kabal iz laptopa u tv ak os da se nademo dacu ti ja.....A za ps2 trazi multiplayer 2 vs 2 imas u plusu ja tako trazio i dali mi da mogu jso 2 djojstika staviti....
GL
ja sam probavo svoje dzojstike od PC-a u PS 2 nemore :S nece da ih ocita.Al ima ti kupit nekih nastavaka da mores vise dzojstika ukljucit!
hunt3r_ je napisao/la:
ja sam probavo svoje dzojstike od PC-a u PS 2 nemore :S nece da ih ocita.Al ima ti kupit nekih nastavaka da mores vise dzojstika ukljucit!
pa evo reko sam mu ja dje ima....30 KM ja platio ne znam sad koliko je !??
Kupis multitap ukljucis ga i imas mjesta za 4 jojstica
Kao što je silver kazao, kupiš multitap i ne može da ne radi!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.