Poz svima ...
Imam jedan problem koji me je iznervirao ...
Ovako ... Instalirao sam WoW i TBC ... Stavio neke peceve sto sam imao ... Downloado sam jos jedno 4-5 peceva ... Stopiro sam Download owog peca za Warth Of Lich King ... od 1.62 GB ... Taj mi i netreba jer nema na Scape WOTLK ... Skino sam WSL ... I sada ja odem sve normalno launch world of warcraft , i odem ukukucam acc i sifru , kad UNABLE TO CONNECT ...
Isprobavao sam tamo setrelam list ... probo sam :
set relamlist wow.scapegameing.net ....
set realmlist 67.228.11.183
Probo sam i ip ... Prvo sam otisao na onaj normalni main.wowscape.net , pa sam ukucao ovaj wow.scapegameing.net... Nece ni jedan ni drugi..
Neznam do cega je .. Sve sam radio kako su mi drugovi govorili ... Sta jos trebam da uradim ? ...
Znaci Piratski je server WoWScape ! ...
POMOZITE MI MOLIM VAS ...
Admini i modowi ako moze aplauz onome ko pomogne !
icekinG
Imam jedan problem koji me je iznervirao ...
Ovako ... Instalirao sam WoW i TBC ... Stavio neke peceve sto sam imao ... Downloado sam jos jedno 4-5 peceva ... Stopiro sam Download owog peca za Warth Of Lich King ... od 1.62 GB ... Taj mi i netreba jer nema na Scape WOTLK ... Skino sam WSL ... I sada ja odem sve normalno launch world of warcraft , i odem ukukucam acc i sifru , kad UNABLE TO CONNECT ...
Isprobavao sam tamo setrelam list ... probo sam :
set relamlist wow.scapegameing.net ....
set realmlist 67.228.11.183
Probo sam i ip ... Prvo sam otisao na onaj normalni main.wowscape.net , pa sam ukucao ovaj wow.scapegameing.net... Nece ni jedan ni drugi..
Neznam do cega je .. Sve sam radio kako su mi drugovi govorili ... Sta jos trebam da uradim ? ...
Znaci Piratski je server WoWScape ! ...
POMOZITE MI MOLIM VAS ...
Admini i modowi ako moze aplauz onome ko pomogne !
icekinG