Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spammer?

217 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.11.2005. u 20:52

I ispod toga je na jos 10-tak topica bio zadnji post od HoT_DeLuX...spammer or what?!
aktivan covjek na forumu
svaka cast !
               Sintaks je napisao/la:
ma tip je vjerovatno novajlija a zeljan bodova

Ma covjek hoce da bude poznat.
Ma frajer napise sto mu prvo padne na pamet .... znam ga ja , dobar je ... ali bi se trebao malo obuzdati sto se tice pisanja postova .... al sto je najgore on pise na teme stare po 5 mjeseci
Nevjerovatno stvarno opsjednut je taj koliko ce postova imat i nespava nocima moli Boga da mu prihvate poslanu vijest na kraju krajeva pravo pravo Smijesno !
Pracenje postanja drugih nije tvoj zadatak ni problem vec admina
hoce lik da ima bodova i postova nije zamjeriti samo se bio razradio posteno 16 postova to mora da je bilo kasno navece kad nije bilo admina
               ra1n je napisao/la:
Pracenje postanja drugih nije tvoj zadatak ni problem vec admina

Nisam ja nista pratio...ali mogu primjetiti da su SVE moguce teme u podforumu Counter-Strike...last reply by HoT_DeluX
hmmmmmmmmm ... spammanje ... tema svakog foruma ... ja sam takoder clan teen.co.ba foruma i ujedno na tom forumu moderator HipHop podforuma ... i ima dosta spammera ... i tesko je ucinit nesto protiv njih .... jer ih ima puno ... tako da smo ih pustili da rade sta hoce ... a neki sigurno i ovdje misle da sam i ja spammer ... zato sto puno pisem ... e pa da kazem ... po mom misljenju nije spammer onaj koji na svaku temu odgovori i to s dosta texta ... spammer je onaj koji odgovara s kratkim postovima kao npr ... hehehe ili samo neki smilie ubaci ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.