Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mafia vs Gamers.ba

1.268 pregleda · 27 odgovora · otvorena 14.11.2005. u 20:29

Guestbook upis kod PiLe-ta

Mafia • 14.11.05

"sutra cu ujutro u Vrhovni sud u Bihac podici optuznicu protiv gamers.ba.

Izvrsili ste korupciju nadamnom, u minusu sam 700 bodova, sram vas bilo tuzicu vas na svake nacine, ne pomognel mi sud kako postavicu bombu i eksploridace "

par minuta kasnije...

Mafia • 14.11.05

"tuzicu vas pop clanu 38.12 o zakonu "KORUPCIJE NAD MAFIOM" uz saglasnost mojih advokata i tuzitelja Gosp.Mirsada Lekić

S postovanjem, Ocekujte poziv na sud !"

Doticnom "gospodinu" Mafia cu poruciti sljedece:

Prema sadrzini i stilu pisanja poruka Mafie ocigledno je da je rijec o intelektualcu. Medjutim, umjesto da svoju energiju iskoristi na kreativan nacin on se nasao zapleten u mrezi svoje nedobronamjernosti i dangubljenja.

(citat preformulisan od gospodina Semira Osmanagica, potencijalnog pronalazaca Piramide ispod Visocice)

Pozdrav,
PiLe
jao i meni je slao neke poruke u gb jao nije normalan u posljednje vrijeme
Sta je sa ovim gamers.ba...sve neki dolaze vamo l3vati...
Pricaju nesto gluposti, trabunjaju lol
izvini, ali reci mi nesto jel ti taj Semir rodjak ili ?

i poruci mi .. kad iskopa piramidu, da ce u piramidi pronaci 10 kila paprika i 17 kila mekinja, otom potom.

ako si se obratio PiLe-tu za tebe vise gamers.ba ne postoji stvarno koji kloc
               enthz` je napisao/la:
ako si se obratio PiLe-tu za tebe vise gamers.ba ne postoji stvarno koji kloc

liz liz liz uliz.....

BTW mafia @ drugs
u zadnje vrijeme mi neke stvari ne idu u glavu ?

1. jeli neko zna da se Mafia voli saliti ?
2. jeli neko zna da Mafia nije intelektualac ?
2. jeli neko mozda zna mene ?

btw .. zila, ne drogiram se niti sam ikad se drogirao, ja samo pusim drogu.

pile, tvoja tema je spamm, i zasluzujes ban !
               Mafia je napisao/la:

ti ako znas spelovati pojam ili rijec DROGA ja sebi odmah qrac otkidam ! Hvala Bogu pa je neko i ovog Mafiu malo smirio

brw.mafia je admin , hhahahahahahahahahahaha
               Mafia je napisao/la:

UPRAVU SI!!!
OCam MENI SVI OVI BODOVI SE POPELI NA GLAVU!:S
Mafi javi mi se na MSN, sad cemo nesto popricati..
amirru je napisao/la:
ti ako znas spelovati pojam ili rijec DROGA ja sebi odmah qrac otkidam ! Hvala Bogu pa je neko i ovog Mafiu malo smirio

amirru otvara gamers.ba i gleda temu "Mafia vs. Gamers.ba" i sad on konta sta je to koji qurac ? ha on otvara, NEKO KRITIKUJE MAFIJU ILI NEKO PONIZAVA MAFIJU ILI NEKO ... i amirru ima ZIVOTNU priliku da meni nesto kaze ?

svojim postom si dobio ovo, da JA mafia ti pozdravljam najmilije i da ti saopcim jednu vijest a to je ;

- prije kad smo se raspravljali o onim navijacima (sjecas se ti vrlo dobro) ti si mi dirnuo mrtve ja sam te lijepo upozorio da mi se ne uplices u "poslove" onda sad ti ovom prilikom kao sto moj buraz bok1 zna reci "pozdravljam najmilije" i kazem ti ako sledeci ESWC bude u Sarajevu dodjes li na taj event, jarane vijeruj mi znam biti dobar ko kruh, ali znam biti govno da ga nemere posrat ni majka tereza (rahmmet joj dusi) ali jarane recu ti jednu poslovicu "nemoj trazit sebi bolnice a meni zatvora", upozoravam te da ne bi ostao bez vitalni organa, ne prijetim ti samo te UPOZORAVAM.

Amire Memicu, drag si mi samo zato sto si jedan mali debilko koji voli svoju curu i koji daje sve i nezna sta da uradi da bi ponizio Mafiju a sto mu to ocigledno ne ide nemoj amire molim te, nemoj ocati EVO JAVNO TE MOLIM nemoj mi zivaca dizati .. znas kad film onaj za aparat ima 36 slika limita za islikati, ti si dosao na 35, pazi jarane da ne predje 36 necu moci ni negative vidjeti.

a ovo sto sam ti rekao za ESWC u Sarajevo ako dodjes, mislim ako bude ESWC, molim te eto jos jedna mala greska i posellami se Bugojnom, Vakufom bolje receno Bosnom i Hercegovinom.

samo je dovoljno mala greskica, a evo ti primjer :

- citiras moj post
- diskutujes o po pitanju mene ?

i jos slicnih stvari i primjera .

pozdrav
mafia
haha sreco sad si mu očito poštenu bukvicu nevalja se sa mafiom zajebavati.
pozz mafi
               amirru je napisao/la:

Ja sam mislio da si ti malo pametniji,ali vidim nisi.Prvo si mi pao u ocima kako sebi mozes dopustiti da te jedno zensko tako zaslijepi pa da neznas ni sta radis,a sad jos ovdje se pravis pametan.
ljolj ... mirise mi na sarkazam
               bega je napisao/la:
Ja sam mislio da si ti malo pametniji,ali vidim nisi.Prvo si mi pao u ocima kako sebi mozes dopustiti da te jedno zensko tako zaslijepi pa da neznas ni sta radis,a sad jos ovdje se pravis pametan.

da ne citiram mafiin post posto mi je zapeo za oko od bege post , bega licno protiv tebe nista nemam jos naprotiv drag si mi na neki nacin al boze moj da ja tebi nisam to vidim , samo te molim da izostavljas da sam slijep za malom kad je i nemam (nemoj ni vjerovati sta mafia pise) !

a sad mafia , prvo nije vijerujem nego vjerujem ... a u inat cu doci na ESWC da se suocim sa tim monstrumom zvanima Mafia , hahah smijesan si tako mi svega !

btw.dok ja tebi ne spominjem najmilije nemoj ni ti meni admine !

i jos nesto za begu ,znam da ste obojica iz krajine i da se branite al bega posto si veoma bistriji i pametniji nego on nemoj ga u necemu podrzavati ako nije u pravu !

i da ne zaboravim za mafiu ,kako ti mene uopce mozes zvati dijete kad si samo 1 godinu stariji od mene ,pubertet ti se vidi u ocima , hahahaha ... i pored ovoga svega mozes se tijesit da i ja nemam cure sada ! ahhahahahaha moj mafia nikad odrasti
               amirru je napisao/la:
da ne citiram mafiin post posto mi je zapeo za oko od bege post , bega licno protiv tebe nista nemam jos naprotiv drag si mi na neki nacin al boze moj da ja tebi nisam to vidim , samo te molim da izostavljas da sam slijep za malom kad je i nemam (nemoj ni vjerovati sta mafia pise) !

a sad mafia , prvo nije vijerujem nego vjerujem ... a u inat cu doci na ESWC da se suocim sa tim monstrumom zvanima Mafia , hahah smijesan si tako mi svega !

btw.dok ja tebi ne spominjem najmilije nemoj ni ti meni admine !

i jos nesto za begu ,znam da ste obojica iz krajine i da se branite al bega posto si veoma bistriji i pametniji nego on nemoj ga u necemu podrzavati ako nije u pravu !

i da ne zaboravim za mafiu ,kako ti mene uopce mozes zvati dijete kad si samo 1 godinu stariji od mene ,pubertet ti se vidi u ocima , hahahaha ... i pored ovoga svega mozes se tijesit da i ja nemam cure sada ! ahhahahahaha moj mafia nikad odrasti

Ne ja njega ne branim...Bas je suprotno tome,jer zna on da je papak i naravno zna razlog,ali nema veze znas onu "pamti pa vrati"...Nisam ja nista mislio lose sa ovim gore,ali vidio sam te prije na chat-u kako pricas i tako to,vecinom za malu onu(ne sjecam joj se imena)...Nemoj da radis to od sebe,jer jedino mozes sebi naskoditi i nikome drugom.
od sutra u pile tele tv shopu GAMERS.BA bodovi .

094 354 725
Alo ljudi (citaj: bogalji ) nemojte mjesati mene sa Mafiom

Mafl nije isto sto i Mafia
Nemozes da vjerujes koji debili Senada mi ovo je pticija groznica

DOJITE VIME ZA BOLJE SUTRA
MAFIA SE BUNI JER SU MU UZELI BODOVE!!!PA JE PILETU DOSADILO GA SLUSAT I ODLUCIO COVJEK NAPISATI TEMU

pile, tvoja tema je spamm
nije stavrno admin mafi me scoro kick z*** gluposti al nema veze?oprostic cu mu jaheehehe
ae fakat ste cudni lik je se htio da nasali koga boli qrac za bodovima i sto se mene tice a i jos puno gamera mozete me ubacit u -11366234643642363462436346346 toliko o tome kolko mi znace bodovi koja veze ima ih vise od pola rtd a to su pr0 posteri na gamers ba ......... a nebih ulazio u diskusiju izmedju mafie i amira samo bih rekao da ne serete puno oko toga da cete se udarat na eswc ja sam amiru psovo sve mrtve sve po redu j**o mu citavu ekipu na mrtvo reko da cu ga priklat ko patku kao i sto je i on meni i znatel sta je bilo tamo spavili smo 1 metar razmaka tek toliko da necujemo kad prdne tako o tim sranjima oko eswc ne smarajte bezzze

ovo je gamers.ba forum
a cs je igra

poz by niho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.