Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

mobitel

135 pregleda · 26 odgovora · otvorena 09.02.2009. u 22:48

ee poz raja ev imam nekih 500 KM i imam sada ovu nokiu 6233 i kupio bih neki dr. mob al neznam koji nerazumim se uto previse kad mi je jednom reko neki lik symbyan ja rekoh wtf is that kad on meni poce pricat wuf... whatever uglavnom preporucite mi neki dobar do 500-600 KM ja gledo onaj sony ericsson C902 mislim nije los kolko ja znam o mobima sta vi mislite onjemu isplati li se kupovat i nezaboravite preporucit neki mob ;) pozzzzzzzzzzzzzz
Trap je napisao/la:
valjal taj k850i icemu jel se kvari imalo ?
jarane taman hocu da ti kazem da cu ti pokazat na g.ba kafi kad vidm da si iz Mo. jbg
k850 je defintivno bolji od k810 ali one 3 tipke touch.......ma nezz
ako hoces da vidis slike sa ovog mog moba odi na facebook moj profil pa vidi brate sve slikano sa njim extra slike
s0mebody je napisao/la:
jarane taman hocu da ti kazem da cu ti pokazat na g.ba kafi kad vidm da si iz Mo. jbg
k850 je defintivno bolji od k810 ali one 3 tipke touch.......ma nezz
ako hoces da vidis slike sa ovog mog moba odi na facebook moj profil pa vidi brate sve slikano sa njim extra slike :d
mislim k800i je bolji telefon po kvaliteti, k850i zezaju sensozori...vec sam ih mijenjao i nije to to...
znaci malo vlage, vode i pojebe se..
MAA ZAKON :

SE K850I
NOKIA N95 8GB
NOKIA N95 OBICNA

A MOJA IT JE JOS PREPORUKA D KUPIS U TOMU U RS-U TELEFON TAMO TI JE SVE JEFTINIJE....

KUPIS K850I NOV 370 KM I KUPIS SEBI JOS OPREME XD HAHHA :d:d

POZZ
n95 :)
Torque je napisao/la:
N95 8G
i agree

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.