Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] SMOKIii.deviantart.com

432 pregleda · 36 odgovora · otvorena 09.02.2009. u 22:44

• Ovih dana sam imao dosta slobodnog vremena pa sam napravio dva nova wallpapera, jedan je vector style drugi je smoki style =)
• Da bi vidjeli wallpapere kliknite na male thumbove:

prva mi se slika svidja kako to bog te xd bas luda xd
Mog'o si ljepšu curu naći x)

Šalim se.

Radovi veoma dobri.

Prvi rad :

Sviđa mi se uklapanje različitih brusheva - breakera, abstract, rising sun.. ( Za ostrvo nisam siguran da li je brush ?! ) u jednu cijelinu, koju odaje sam naslov slike.. Tipičan američki san :)

Drugi rad :

Sviđa mi se uklapanje ovih glowlinea (pinky "neon" linija) oko tijela djevojke. Da ne kažem za to što lično sada radim na tome.. Tutoriali majka :)

Još jednom svaka čast!
dobra treba XD
Bravo smoki ! Saka ti cast . Obadva rada su cool 5/5 ....

Samo da mi napravis jedan wall sto mi treba bio bih ti zahvalan !
E brate samo si jednu stvar zajebo

Onaj stroke ... On je totalno sliku zajebo sto se mene tice,inace prva je super !

Keep it up
za prvi sam nasao tutorial ;) al je ipak jak,a drugi je isto dobar al nije ko prvi:)
toxic_axel je napisao/la:
za prvi sam nasao tutorial ;) al je ipak jak,a drugi je isto dobar al nije ko prvi:)
slike neradim po tutorialima sve je iz glave
Drugi mi se svidja ..
prvi ne

inace 8/10
mozes ti puno bolje ; )
prvi perfektno uradjen ipak duze vremena radis i znas kako sta treba uklopiti...
sve fino uklopljeno slika 11 od 10
druga isto odlicna ovo je tvoj still i netrebas ga mjenjati slike perfektne mada se nerazumijem toliko ali znam neke stvari tako da ti je ovo odlicno i svidja mi se tvoj still..:D
tvoji mi se radovi uvjek svidjaju i sam sam se u to uvjerio kad si mi odradio jedan jos jedno hvala i svaka cast!
Obje su dobre slike, ali prva je bolja
pravi art...

talent! :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.