Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bosanski Jackass

364 pregleda · 31 odgovor · otvorena 09.02.2009. u 18:56

Sinoc mi bilo dosadno nisam im'o konekcije , i razmislj'o da napravim firmu k'o Microsoft , al' sam skont'o da sam za to preglup pa sam odlucio napraviti Bosanski Jackass , o cemu se radi ? , bice slicno kao i americki Jackass , par budala koje rade gluposti.

Glavne uloge : Jason , boyN , Elio , Memo ( jos se traze budale.)
Snimatelji : Adi , Adnan.

Eh ,
Trebaju mi samo ideje sta da radimo , da budemo originalni. Zaboravite one retardirane gluposti kao sto je skakanje s garaze , to moze uradit i obicno dijete. Znaci nesta opasno , fino , da bi mog'o kasnije ogladnit da pojedem 40 cevapa.

Hvala , vas jedan jedini , najiskreniji Jason.

Ne lockajte temu tako vam allaha/isusa/bude/ , neznam ni koje ste vjere. al' et.

btw. Nije zajebancija , fkt. ce bit !

Prijave za budale na :

[email uklonjen]
Uzmite deke pokri te se i zamislite da ste kornjace !
- pitaj na semaforu nekoga hos da ti operem auto ako nece popisas mu se na njeg
- odi na trebevic i trci kud te noge nose mozda prezivis
odes na paintball ,skines se go do pasa ,i nek te pucaju svugdje osim u glavu . XD
- Jeste li probati zvoniti drugim ljudima na vrata, i kad otvore poprskate ih ili nešto slično
- Voziti auto sa povezom preko očiju
- Skočiti sa neke visine (npr. drvo) u kadu
- Parkour po zgradama i kućama
Ne smijete vi uraditi ni pola od onoga sto rade "Jackassi" , sto ti kazes "da svako dijete moze uraditi" :)
Najopasnija stvar koju cete snimiti je duvanje nargile i to je to. Tako da sjedi s mirom i ne brukaj se ;)
Vozi te se taxijem, a ne platite, ko prije skupi 100KM voznji pobjedjuje .
haha ne moze nikako to mislim ne mozete biti kao pravi jackass mislim i ja radim glupe stvari ali nije to to :)
pocnite igrat wowa
G0L14th je napisao/la:
Evo jedne gluposti skupite se i ta 2 "ludaka" naruce po 50 cevapa i ko ce vise pojest za pola sata i svaka cast za ovo ja mislim da ce biti ludoooooo RESPECT
-jest al 50 cevapa = 30KM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.