Moze li mi neko reci neki server na kojem ima najvise raje i koji je ono stabilan milim nase raje npr. koji se server koriste sarajevski internet klubovi?
Diskusija
WoW server
366 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.11.2005. u 16:34
imash dark side, free ti je vise informacija na:
dsmu.hopto.org
dsmu.hopto.org
ako govoris o originalu onda vjerovatno dunemaul mada ima nase raje i na emerald dreamu.
za crackove vala ne znam
za crackove vala ne znam
Ima sad novi server BALKAN idi na www.wowstatus.net i tu trazi.Na serveru radi skoro sve, ako ne i sve.Od admina moze kontaktirat Tropixa i projectelf-a od ovih sa gamersa sho ih znam et
ne mislim na crackovane seyo **** ga da nema pretplate....a ovaj dar side imal nase raje? isto tako kako cu znat jel mi us ili gb verzija i kako se registrovat na ovaj balkan server imam belaja
Zadnji edit: 15.11.05 u 12:41:06
ovako
Otvori file realmlist.wtf i ukucaj
set realmlist eu.logon.worldofwarcaft.com
pokreni igricu i loguj se s bilo kakvim username i password om
ako ti prodje (mislim da ce traziti update ) i ako pocne skidati update , onda ti je engb , ako ti odmah stane , ako ne prodje
quit game
otvori realmlist.wtf
i umjesto onog eu.logon.worldofwarcaft.com
kucaj
us.logon.worldofwarcaft.com
i ponovi isti postupak
valjda je US
Otvori file realmlist.wtf i ukucaj
set realmlist eu.logon.worldofwarcaft.com
pokreni igricu i loguj se s bilo kakvim username i password om
ako ti prodje (mislim da ce traziti update ) i ako pocne skidati update , onda ti je engb , ako ti odmah stane , ako ne prodje
quit game
otvori realmlist.wtf
i umjesto onog eu.logon.worldofwarcaft.com
kucaj
us.logon.worldofwarcaft.com
i ponovi isti postupak
valjda je US
pa zar nije logicno ako ti je reamlist na pocetku us(kosto je meni) da je us
?mislim da mi je us....

?mislim da mi je us....
kauk je napisao/la:
daaa to moze tako ..
najbolje nemoj odgovarati ako ne znas
| ovako Otvori file realmlist.wtf i ukucaj set realmlist eu.logon.worldofwarcaft.com pokreni igricu i loguj se s bilo kakvim username i password om ako ti prodje (mislim da ce traziti update ) i ako pocne skidati update , onda ti je engb , ako ti odmah stane , ako ne prodje quit game otvori realmlist.wtf i umjesto onog eu.logon.worldofwarcaft.com kucaj us.logon.worldofwarcaft.com i ponovi isti postupak valjda je US |
daaa to moze tako ..
najbolje nemoj odgovarati ako ne znas
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.