Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

WoW problem

330 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.01.2006. u 16:05

problem je u tome sto se ne mogu konakovati na server. svaki put mi izbaci poruku "disconected from server". server radi i s acauntom je sve u redu jer sam probao od druga. wow sam nekoliko puta reinstalirao ali ni to nije pomoglo. svi prijedlozi su dobro dosli ali ipak se nadam da neko zna tacno u cemu je problem
Nekako imam osecaj da se pokusavas konektovati na GromNet WoW server ? to je onaj iz scg ! kod njega dobijas diskonekt zato sto je limit doso skoro do maximuma pa nemozes da udjes, problem se resi tako sto 5min neprekido pokusavas da udjes nakraju ces uspeti

a ako je upitanju neki drugi server verovatno koristi neki anti cheat client tako da moras otici na njihov site i procitati nesto o tome i videti gde mozes da skines
pura je upravu.ako ulazis na gromnet trebat ce ti jedno sat da se konektujes!!!Najsigurnije je problem u tome da je server pun a 100% sam siguran da je to neki fun server cim nikako nemozes uci!
pura je upravu.ako ulazis na gromnet trebat ce ti jedno sat da se konektujes!!!Najsigurnije je problem u tome da je server pun a 100% sam siguran da je to neki fun server cim nikako nemozes uci!
sNaPe je napisao/la:

to ti je sigurno to neces moci da se konektujes jedno pa tri sata
tako je meni bilo kad su me banovali s dkr-a
(moze bit i to )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.