Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Web dizajn + hosting koliko da naplatim???

263 pregleda · 21 odgovor · otvorena 08.02.2009. u 21:30

E ovako... ja sam jos mlad vrloo mlad... ali znam dosta stvari o php-u,html-u,jquery-u,css-u i drugim stvarima...
I covjeku sam str za kafic uradio profi...pa nzm koliko da covjeku naplatim ... ne zelim sad da pretjeram jer znam odprilike koliko kosta dizajn ali nemogu ni blizu naplatit... pa sam razmisljao da mi vi mozete pomoc...
AjAko hocete ja vam posaljem u poruci adressu str..
undergroundclub.net78.net/
;););)
Hajde legendo posalji mi na PM stranicu da vidim i koliko bi mogao uzeti odprilike ?
Ostavi da pogledamo sto si uradio
xXplOsiVe je napisao/la:
Hajde legendo posalji mi na PM stranicu da vidim i koliko bi mogao uzeti odprilike ?
saljem
xXplOsiVe je napisao/la:
sta mislis?
KurToNinHo je napisao/la:
sta mislis?
35 do 40 KM nista vise
stavi ovdje

edit
trebo si u temi odma postavit ss od tvog rada ako zelis misljenje oko cijene
Mene intersuje koliko se krecu cijene izrade WEB stranica uopste ?

Ako neko zna, nek odg...

Koliko ima veze... Ako je rucno kucano i radjeno ( HTML, PHP , AJAX ) a koliko CMS ( Joomla, Durpal ) ?
oMG... pa de nam daj odma ovde link... sta mi sad tebe moramo molit da nam posaljes na pm link.. stavi ovde mi cemo dat svoja misljenja... veoma brze ide vidjeces 
Zookey je napisao/la:
Mene intersuje koliko se krecu cijene izrade WEB stranica uopste ?

Ako neko zna, nek odg...

Koliko ima veze... Ako je rucno kucano i radjeno ( HTML, PHP , AJAX ) a koliko CMS ( Joomla, Durpal ) ?
zavisi kakvu trazis... ako je neka zahtjevna sa pokretnim slicicama i tim sranjima.. moze te puno ispast... ako je neka obicna ono nepokretno samo klikas - 15-20 km.. zavisi ko ti radi  i kakvog je srca whaha =)
Ne pitam ja da mi neko radi, nego kad bi ja radio, koliko bi trazio...
Zookey je napisao/la:
zavisi o kvaliteti tvog rada, ja kad bi radio i ulozio svoje vrijeme da napravim kvalitetnu web stranicu trazio bi oko 60-70 KM
Zookey je napisao/la:
pa eto isto ti je  samo obrni malo rijeci xD
smoki je napisao/la:
zavisi o kvaliteti tvog rada, ja kad bi radio i ulozio svoje vrijeme da napravim kvalitetnu web stranicu trazio bi oko 60-70 KM
- addaj me na msn, da se dog
- msn na pm
Zookey je napisao/la:
Zavisi da li pravis site na ovom nivou
www.2advanced.com
ili na ovom
http://www.znanje.org/
Ne mozes bas isto naplacivati.
Admine nemoj lock trebace mi ovaj topic za jedno 3 dana ... kad zavrsim str... pa da mogu dobit misljenje od clanova g.ba ;););)
Jarane lagano je uzet tudji template i editovati. Nebi dao ni 10KM za ovo, slova prevelika, ono nista niscim. Jbg ali to je moje misljenje...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.