Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir u " Hrasnom "

1.447 pregleda · 21 odgovor · otvorena 14.11.2005. u 14:03

Naime .. dali neko moze da napisi neke informacije u vezi ovoga turnira , cuo sam da ce da bude 100 % turnir samo neznam , kada , gdije , koja ulica , config racunara .. koliko se ekipa prijavilo , pravila , sistem igranja .. sve sve sve ..

Neide ovako , neki klinac stavi temu , nigdije veze , ima dosta ekipa koje bi se prijavile , al pola ih nezna .. cuo sam da samo ima 6 racunara ... i da ostalih 6 treba da dodze .. sada neznam , zamolio bih nekoga ko zna vise .. cinjenice sto se tice turnira da nesto i on napise a ne neka " mauloma " dijeca .. Hvala unaprijed !

p.s. Ko se javi od onih spammera ... samo bih im ovim putem pozdravio naj milije

p.s.s : zamolio bih nekoga od admina da temu prebaci " medju zanimljive stvari " tako da bi neko mogao da dodze do odgovora
ochel biti wc3 tu ?
e ovako turnir ce se odrzati u subotu (ovu subotu) Dodjite pred bosmal pa cu vas odvesti ulicu neznam tacno kompjuteri su p4 256mb ram, ati i gforce su kartice po 128 mb,svi koji hoce da se prijave neka mi se jave na mob.(061-901-013) ime prezime nick
josh 6 kompova dolaze sutra ili preko sutra TURNIR NIJE U WC3 NEGO U CS-u.!!!!!!!!! ako nemozete naci javite mi se na mobitel!!!!! detaljnije informacije mozete dobiti od Lord-a i SIMSON-a
Hvala.
Ja dolazim, ako nadjem ekipu do tad, jer ona moja standartna
nemore da dodje
hvala ... admini brisite temu
               bok1 je napisao/la:
hvala ... admini brisite temu

cek cek cek cek ba
subota ?
mnogi osnovci i srednjoskolci tada imaju nasvatu ..
               ash je napisao/la:
cek cek cek cek ba
subota ?
mnogi osnovci i srednjoskolci tada imaju nasvatu ..

cekaj cekaj cekaj danas je ponedjeljak a ja mislio da se taj turnir odigro prosle subote !

haj fino MOZDA i dodjemo !

admini nemojte brisati temu neka je ba da mozemo vidjeti uvjek onaj mob.# nesmeta nikom nista tema ba!
pa turnir je u NEDELJU , znaci nije u subotu .. i do sada cuo sam da se prijavilo 6 ekipa .. uplata po 25 km po KLANU ..
               bok1 je napisao/la:
pa turnir je u NEDELJU , znaci nije u subotu .. i do sada cuo sam da se prijavilo 6 ekipa .. uplata po 25 km po KLANU ..

"e ovako turnir ce se odrzati u subotu (ovu subotu) ..."
Kad bi ekipe dolazile iz drugih gradova, bili se neki smjestaj mogao naci, hrana pice.. ? Il' je to samo za sarajevske klanove..?
               celer0n je napisao/la:
Kad bi ekipe dolazile iz drugih gradova, bili se neki smjestaj mogao naci, hrana pice.. ? Il' je to samo za sarajevske klanove..?

Zanimljivo pitanje
hajd napisite ovdje koje su se ekipe prijavile i sastave ekipa pa da vidim isplati li se dolaziti
mi se prijavili:

Bok1
Smiley
4rx
Aziz
Schulz

99 %
ccc turnir mi ispod balkona , budetel se derali polit cu vas vodom jeste culi !

alo neko od odgovornih jel to u stripiju turnir ? =)
               bonen je napisao/la:
ccc turnir mi ispod balkona , budetel se derali polit cu vas vodom jeste culi !

alo neko od odgovornih jel to u stripiju turnir ? =)

Sljiva debil si
E ovako sljiva nije u stripiu nego u stasnetu dobili 12 kompica turnir je u nedjelju u 11 sati prijave su do subote do 18 sati
remedi je sve o kompovima dobro reko samo imaju 512 mb. rama i graficke su po 256 mb.
pa joj imate msn moj u profilu pa me tu pitajte
               bok1 je napisao/la:
Sljiva debil si

pjano , nemoj da ti zabranim alkohol na 3 godine
konf. kompjutera sto dolaze
AMD 64 3,2 GHz GForce 6600 256 mb ram 512 mb 2 konekcije ADSL-1024Mb
stari konf. starih kompjutera
Celeron 2,4 GHz Ati Radeon 9200-256 Mb Ram 512 Mb
hoces da kazes da ce 5 ljudi igrati na tim celeron digitronima a drugi 5 na dobrim masinama ?
...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.