Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Dan zaljubljenih?

447 pregleda · 56 odgovora · otvorena 07.02.2009. u 14:05

Coffe shop kao prvo;)

Zanima me sta cete pokloniti djevojci/zeni/simpatiji il sta vec.Taman da i ja skontam sta chu kupit,bez glupiranja,kupi ovo kupi ono.Nesto za djevojku:|
izvest je u grad
5 grama heroina (da umre)
haruN je napisao/la:
izvest je u grad
hahahaa, cuti dete ne znas ni sta je to :D...

Hmmm, nesto romanticno cu spremim :) .. Bice slika verovatno xD
Kilu kocke :0 i 200 grama kafe dosta !!
Narucit cu neko fino cvjece i poslat joj sa porukicom nekom da joj nervozni dostavljac donese
Narucit cu neko fino cvjece i poslat joj sa porukicom nekom da joj nervozni dostavljac donese :-[
Jason je napisao/la:
Narucit cu neko fino cvjece i poslat joj sa porukicom nekom da joj nervozni dostavljac donese :-[
- Ubaci jos nesto, nemoj samo cvece veruj mi, pasce u 2 sekunde XD
Cuj vibrator O_o -.-
Ovako... vjeruj mi, draze je djevojci kad joj kupis (ili cak napravis) nesto simbolicno, unikatno. Npr. vasa zajednicka slika uokvirena ili album cijeli. Ovo dodas glavnom poklonu: po obicaju, parfem, pa onaj lancic na kojem je pola srca a druga polovina kod tebe, buket ruza, Milka ona SRCASTA,...
Naravno, ovo su samo prijedlozi.
Ako si kojim slucajem kokuz... onda joj reci da je volis pravo i valjda joj je dosta
smk je napisao/la:
- Ubaci jos nesto, nemoj samo cvece veruj mi, pasce u 2 sekunde XD
Pa necu joj poslat 2 kile bureka i jogurt da se najede ko sarajlija , dosta cvjece i poruka vjeruj mi.
kupicu joj cvijece parfem i jos nesto sto bi volila a ja sve znam sta da joj kupikm sta ona voli hhhh i kupicu joj pumparicu hahha :D i sliku sa mora cu joj poslat od cijelog razz
poklonit cu joj gitaru
Trenutno nemam djevojku. Da imam naravno nesto bi kupio ali samo reda radi posto smatram da je valentinovo samo jedan glupi dan koji se ruga svima onima koji nemaju curu ili decka. Glupost zesca:S
I (L) MILKA !!
Joj jedno milion ovakvih tema sam vidio u zadnjh 7 dana :D

Najbolje kupit curi vibrator, pa kad te nema nek se zadovoljava :D :D:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.