Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Otkljucavanje PDF fajlova - HELP!!!

46 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.02.2009. u 20:43

Ako mi neko moze pomoci, pronasao sam jednu knjigu pdf formatu, skinuo je sa neta, kada sam pokusao da otvorim taj pdf dokument, nisam mogao da otvorim knjigu, jer izgleda da je zakljucana. Citao sam na netu razne diskusije o otkljucavanju pdf fajlova, trazio programe koji otkljucavaju pdf fajlove, ali nisam uspio otkljucati pdf. Ako mi neko moze pomoci da otkljucam pdf fajl.
kako mislis zakljucan?zasticen sifrom ili....:S
jel imas adobe reader inst?
Možda ima passwod na stranici odakle si skino?
Koja knjiga je u pitanju, možda nađem na drugom mjestu?

Teško da ce ti neki program probit pw, treba 1337 godina! :/
Imam i ja isti belaj, bar da ga mogu isprintati :D

Znaci dokument je zasticen pasword-om :@

EDIT:

Ko nadje rjesenje za ovo ima od mene 2 KM kredita, mislim da je posteno od mene :D
Jako mi je vazan ovaj dokument....
Admini zamolio bih vas da izbrisete ovaj post, nije bila namjera da ga napravim ....
spY je napisao/la:
Možda ima passwod na stranici odakle si skino?
Koja knjiga je u pitanju, možda nađem na drugom mjestu?

Teško da ce ti neki program probit pw, treba 1337 godina! :/
Logički razmišljano netreba 1337 godina :$:$:$ , ukucaj u google, how to clean password pdf file ili how to broke in locked pdf file il slicno nesta ...
Bilo je programa slicnih za rar al za pdf nisam vidio
yoyeTM87 je napisao/la:
Logički razmišljano netreba 1337 godina :$:$:$ , ukucaj u google, how to clean password pdf file ili how to broke in locked pdf file il slicno nesta ...
Bilo je programa slicnih za rar al za pdf nisam vidio
Da, skini te PDF Password Remover programe, popušit ćeš samo keylogger i 1337 virusa.

Ne radi ni jedan pouzdano. -.-''

Ista priča za WinRar. Stavi šifru "a", nece je do Bajrama skontat. -.-
ma sta ja znam isprobavaj sifre xD imas jedno 30 slova , probaj kolko moze max slova stat 15-20 i isprobaj sve kombinacije 30x20x30x20x30x20x30x20 = dodje oko 7i nesto miliona kombinacija easy

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.