Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

NLO izazvao potres u Novom Travniku?!

800 pregleda · 79 odgovora · otvorena 05.02.2009. u 17:28

'Nad gradom se jasno mogla vidjeti svjetlost koja je mijenjala boje, oblik i veličinu. Nepoznati se leteći objekt zadržao na nebu pet do šest minuta', izjavio je jedan od svjedoka.

U srijedu je u večernjim satima iznad Novog Travnika primijećen NLO, javlja portal Bljesak.info.

"Mogla se vidjeti svjetlost koja je mijenjala boje, oblik i veličinu, te je taj objekt nad gradom letio pet do šest minuta", posvjedočio je jedan od čitatelja.

Zanimljivo, nekoliko minuta prije pojave NLO-a na širem je području zabilježen potres.

Magnituda potresa u hipocentru je iznosila 3,3 stupnja po Richteru, a intenzitet u epicentru je bio V stupnjeva Merkalijeve ljestvice, priopćeno je iz METEOBiH-a.

NET.hr
- hahahhaha, htjeli alieni da probaju bosansku pi**u hahahaha

- htjeli bolan cw da igraju sa bosnjama
kriger je napisao/la:
evo ko nevjeruje slike :s
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/foto-nlo-iznad-novog-travnika.html
ovo je na svim vijestima na svetu prikazano!
Na svim vijestima samo ne na Travnickom dnevniku :D
imali smo match vs NLO momaka sinoc ,, nako nisu losi ,,, oderali smo im guzove ..morali su se malo vise spustit jer im wirles slab ,,, ali rekli su prec na logosoft uskoro :)
ma cevapi su krivi
Da hoce BiH odnjeti u svemir ... bilo bi nam bolje
to je odredjena vrsta kukaca koji svijetle ili mijenjaju boje kada se nadju u magnetnom polju ;)
Jarane meni su srijedu neko hackovo pass od ADSL-a !
I skino 2,5 Gige !

Sad znam ko je !
hahahah
s0mebody je napisao/la:
ako vjerujes u allaha onda vjerujes da ne postoji vise zivih bica u galaciji ;)
btw za temu
to je isto ko ono iznad narodnog pozorista :s
Vjerujem u Allaha dž.š , vjerujem da postoji više živih bića u galaksiji - jel to haram ? Allah spominje u jednom ajetu da postoji 7 neba 7 svjetova ovako nešta... Daj mi taj ajet u kojem piše da samo ljudi od pametnih bića postoje na svijetu... Napr neznam koje godine u mexicu je preko 25 ljudi snimilo ufo i predalo policiji ili ljudima koji se bave tim.. i tolko dokaza , neznam sta predstavljaju ni dal imaju ikakve vrste sa alienima... al skinite novi google earth idite na "donji dio afrike" pogledaj te oko 150 krugova koji lice na nekakve radare... da su ljudi napravil tolko krugova sumljam u tim dole prašumama po takvim vručinama tolko ih napravit teško !
meni bas danas ovaj jedan jaran koji zivi u travniku preko msn-a govori: "jes cuo za onaj NLO sto je bio kod travnika?" , ja reko: "kakav NLO jbt :S" kad ce on meni: " pa NLO bio, svijetli, mijenja boje, nea sta neradi" i nastavi on "ja sam u kuci sjedim, kad me nest poce trest, dok sam ja skonto da je zmeljotres, on presto" , a ja onda "hahaha debilaa" i kaze "i izadjem ja napolje kad ono iznad moje glave profura NLO, i stade iznad kuce od komsije" , a ja se poce valjat od smijeha, i kasnije pogledam one slike i zjanio se, sav se najezio u pm :S:* hahahaha
al vjerujem da su to vanzemljaci bili jer sta bi drugo moglo bit, ne moze bit zvijezda nolka i nolko svijetlit :S i ne moze bit nista drugo jer je bilo bas blizu, al bas.
i btw. danas kad sam bio napolju, igram lopte i pogledam u nebo kad nesto bas veliko, znaci preveliko za zvijezdu i previse svijetli ... sasro se, hahahahahahaha :|:|:|

pa pogledajte samo ovu drugu sliku, et.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/foto-nlo-iznad-novog-travnika.html
yoyeTM87 je napisao/la:
Vjerujem u Allaha dž.š , vjerujem da postoji više živih bića u galaksiji - jel to haram ? Allah spominje u jednom ajetu da postoji 7 neba 7 svjetova ovako nešta... Daj mi taj ajet u kojem piše da samo ljudi od pametnih bića postoje na svijetu... Napr neznam koje godine u mexicu je preko 25 ljudi snimilo ufo i predalo policiji ili ljudima koji se bave tim.. i tolko dokaza , neznam sta predstavljaju ni dal imaju ikakve vrste sa alienima... al skinite novi google earth idite na "donji dio afrike" pogledaj te oko 150 krugova koji lice na nekakve radare... da su ljudi napravil tolko krugova sumljam u tim dole prašumama po takvim vručinama tolko ih napravit teško !
ako vjerujes u allaha uzmi sebi kuran sa prevodom pa vidi da allah kaze da smo mi jedina inteligenta bica koje je on stvorio
aYo je napisao/la:
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad Travnika, kad se iznenada, na ljevoj strani sam u videokrugu primjetio neki objekat, nepoznat koji je bio bljestav, ustvari mjenjao je boju, ustvari bio je zut zelenkaste boje povremeno. Onda sam iznenada, zacudio sam se jer sam primjetio da avion jednostvano stoji u mjestu i da se elisa pritom ne okrece, a ja sam znao da se avion mora kretati jer sam ga upalio i sve to medjutim motor je mirovao i sve je stajalo. Taj objekat je proletio par puta pored mene !!! Pogledo sam dole i pesticidi su ustvari nisu padali po njivi nego su na moje opce iznenadjenje stajali u zraku. Onda nisam gubio pribranost nijednog momenta i pokusao sam da pokrenem avion, ali mi nije polazio za rukom. Kad se taj objekat izgubio taj nepoznati, bljesteci, zeleni ustvari crveni je bio taj zelenkasti objekat kad, kad se izhubio iz videokruga avion je sam krenuo naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu ...........

Ja sam svjedok hahaha :d
e mozes li mi samo reci kako se zove ta pjesma, znam da je od edo majke al nezz kako se zove pjesma.

btw. prejaka pjesma :P
samo mi na PM ako mozes posalji kako se zove pjesma ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.