Diskusija
Problem sa cd-om :(
96 pregleda · 15 odgovora · otvorena 05.02.2009. u 12:04
Pa predpostavi sam...Ne mozes kopirati sa cd - om nije nesto u redu jeli ti samo na tom cdu ili na svim...?
Post dobio aplauz od bushidO.
AJdE je napisao/la:
Pa predpostavi sam...Ne mozes kopirati sa cd - om nije nesto u redu jeli ti samo na tom cdu ili na svim...?
worm_sa je napisao/la:
Ma samo s ovog cd-a, problem je u tome što cd nije izgreban, čitač mi radi savršeno, a i kod havera mi može kopirat, tak da nezze šta je :/
AJdE je napisao/la:
Vidi nemoj na dekstop kopirati, probaj na d partitaciju diska mozda mogne pa javi ka ne bude da vidimo sta bi moglo jos...Da bude...GL
btw, haman imamo isto postova xD
worm_sa je napisao/la:
ma ne može ni na d particija
Nije stvar sto nije ogreban nea to veze...
AJdE je napisao/la:
ne mora znaciti da nije do cda jbt...Mozda ima neki error u tom fajlu na cd - u ili sta je vec na cdu....
worm_sa je napisao/la:
al baš zbog toga sam išao kod druga da vidim jel do toga, i kod njega je kopiralo "hladno" bez muke, dok kod mene iako mi je bolji čitač nego njegov, neće da mi kopira nego se pojavi onaj glupi error :/
AJdE je napisao/la:
Koja ti je marka citaca....???
worm_sa je napisao/la:
jedan je Pioneer,a drugi je LG
Neam pojam svega mi sad do cega bi moglo biti...Sam me poslusaj pa ak ti treba to sto ti je na cdu nek ti jaran prebaci na neki drugi cd ( sprzi )...
GL
Meni se to desavalo dok nisam promjenio citac, znaci problem je bio i u CD-u i u citacu. .. Sad novi citac cita i najizgrebancije diskove ali ako kazes da tebi radi savrseno onda ne znam do cega je, al stojim iza toga da je do citaca ili izgrebanog cd-a
AJdE je napisao/la:
jbg obje marke su dobre...Ne moze biti do citaca moza ipak da se ti kanis tog cda neka ti jaran sprzi na drugi cd jbt ak moze kod njega...
Neam pojam svega mi sad do cega bi moglo biti...Sam me poslusaj pa ak ti treba to sto ti je na cdu nek ti jaran prebaci na neki drugi cd ( sprzi )...
GL
GL
jbg znaš kako mi je krivo i to neće samo ovaj file mamicu mu
worm_sa je napisao/la:
Jarane na cdu je max payne, i kod jarana mi ga je noramal install, ja mu kazem, de mi cd da ga sprzim i da i ja imam, i ja tako uradim medjutim neće da ga instalira, kontam jbt ga kopirat cu ga na D pa će htjeti odatle 100% medjutim evo sad neće
jbg znaš kako mi je krivo i to neće samo ovaj file mamicu mu :@
jbg znaš kako mi je krivo i to neće samo ovaj file mamicu mu :@
hmm neznam ti pomoci
StealtH je napisao/la:
Pa odes kod tog jarana i prebacis sebi taj fajl na usb. I pokusas tako. Da se ne za***avas i nerviras s tim cd-om.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.