Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BunnyHop

227 pregleda · 26 odgovora · otvorena 04.02.2009. u 18:22

BunnyHop:

/ / bhop
alias bhop "svezati mwheeldown + skok; Priveži mwheelup + skok; Priveži Space + skok; Priveži ALT norma"
alias norma "svezati mwheeldown invprev; Priveži mwheelup invnext; Priveži Space + skok; Priveži ALT bhop"

Priveži "Alt" bhop "

Ova skripta je Priveži pritega za uključivanje / isključivanje pritega skriptu. Ako je Vaš mousewheel gore i dolje arent dužna inverntory sljedeći ili prethodni onda trebate promijeniti išta što kaže invprev ili Vašoj željenoj invnext gumb izbora pronašao @ http://www.counter-script.net/index.php?id=35 .

(2) Ovo se ne odnosi na većinu, ali ako se mišem dođite klikova kada ga koristite, vi svibanj želite razmisliti o otvaranju ga i uklanjanjem što ga čini klik. To će povećati broj + skok akcija izvodi, omogućavajući vam da se bolje vrijeme skoka.

(3) Kada se trudi zeka hop, trebali biste pokušati ih na samo 100 krpelj poslužitelju. To je gotovo nemoguće na 30 kvačica i teže na 66, pa na samom početku sam snažno preporučamo korištenje 100 krpelj poslužitelj jedini.

(4) Ako izradite vlastiti poslužitelj, poslužitelj treba biti u potpunosti zadane postavke (sv_cheat 1 omogućene ukoliko želite noclip na mjesto koje želite trenirati skok u vaš kunić).

O Skoči:

(1) Najvažnija stvar o zeka hop je vaše vrijeme. Ukoliko licemjerje put skočiti pravo tada nećete biti u mogućnosti to izraditi 2 uzastopna hmelj.

Obvezujuća za mousewheel pomaže da skočite s vremenom. Svaki put kad dođite, umjesto aktiviranje skok + djelovanje kao nekad ti sa razmaknica, te aktivirati svaki put kada mousewheel potezi 1 usjek. To je gotovo sigurno više od 5 puta sa svakom spin, što uvelike povećava vaše šanse za skakanje na točno pravom trenutku, kada hit terenu.

(2) Kad u postupku zeka hopping, te bi trebao nikada dirati naprijed tipku (obično 'Z'). Trebali biste koristiti samo mitrljiranje dugmeta, jer tada imate potpunu kontrolu nad lik u zraku. Iako drži mitrljiranje možete pretvoriti lik u zraku (i Im 'ne potpuno siguran ako je to istina, ali ne mogu naći da te dodatno skočiti).

Mouswheel tehnika:

Najbolja tehnika koje sam pronašao s novim skriptu, je da je rock mouswheel gore i dolje na izmjenični skokovima. Korak po korak:

1) Za prvi skok, I rock je mousewheel dolje.

2) Bez lifting moj prst za drugi skakati, rock mi je mouswheel gore .. itd itd.

Ovo će stvoriti koliko 'hitova' od + skok naredbu moguće. Također je vrlo lako doći u ritam i ne morate dizati prst.

The Hop zeka:

(1) Start pokretanjem naprijed. Skoči koristeći ili prostor ili mousewheel (svejedno za 1. skočiti).

(2) čim skinu, uzmite prst off 'w' i pritisnite na bilo 'D' ili 'A'.

(3) Ako koristite 'D', tada početi skretanje mišem tako da su okrenuti oko 35 stupnjeva u desno od Vašeg originala prikazuju liniju (Nazvat ću ga North).

(4) Kao što sići na zemlju, daju mousewheel jednog spin dolje. Ovo bi trebalo uzrokovati vam skakati čim sletjeti (provjerite da li pokrenuti samo dođite pred vama zemljišta). Ti će se odmah skinu opet, s istom brzinom koju je započeo s ili brže, ako ga dobro tempiran.

(5) Nakon što se ponovno, čim ste uzeli off, uzmite prst off 'D' i pritisnite dolje na "A". Tada počinju skretanje mišem 35 stupnjeva u lijevo na sjever.

Nakon što ste učinili, morate uspješno završio svoj prvi zeka hop. Ne osjećam frustriran ako ne, preuzmite ga 1. put, znam da je teško i dugo traje praksa da je savršena.

(6) Ponovite korake 3 do 5 i naći ćete da možete održavati konstantnom brzinom ili čak ubrzati.

| TIP | Kad swerving miša na 35 stupnjeva kut, probajte i čine ga glatka kao što je više moguće. To pomaže kod svog vremena kao što možete dobiti u ritmu.

Daljnje čitanje | http://www.fidosrevenge.com/bhop/ -> Pogotovo provjeriti ilustracije Ako vam je teško razumjeti gore ^ ^

| Video | http://www.youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc -> Daljnje gledanja:

Ovaj video pokazuje kako bunnyop, i daje vam jasnije razumijevanje put za pomicanje miša i promijeniti mitrljiranje gumb, s jedne strane na drugu.

Zeka hop na padini:

Prilikom pokušaja ove morate zapamtiti da, s obzirom na padini ćete provesti više vremena u zraku. Stoga se moraju prilagoditi svoje vrijeme koje ste koristili na stanovima.

To je točno isti koncept kao i kod zeka cupkanje na stan. Učinite upravo onako kako je prethodno objašnjeno Međutim, vi ćete naći ćete raketna i ako je vrijeme dobro.
kako ovo sv_cheats 1 i sta onda kucam da prolazim kroz zid XD
LOL hahahahaahha et nije sa google translatora ahahhahahhahahhaha
Smijesan si.

lock+delete
AKO MOZETE DA MI OPROSTITE, NISAM JA OTVARO OVU TEMU
NEKOMI JE PROVALIO U ACC TAKO DA

NEMOJTE STA ZAMJERIT PLZ ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.