Imao sam graficku gf8800gtx 768 mb i ona je sad crkla. Sad posto je jos pod garancijom imam pravo da je zamijenim. Oni nemaju tu graficku vise pa su mi ponudili asus en9800gt hb htdi 1gb i ona im je najbolja sto trenutno imaju. Koja graficka je bolja? Usput da pitam valja li maticna ploca asus p5k pro? hvala
Diskusija
pomoc oko graficke
74 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.02.2009. u 12:16
tehnoloski gledano 8800gtx je stara ko' grcka a i ako ti daju "novu" 8800gtx pitanje je koliko je lezala na lageru.bolje ti je uzmi 9800gt koja je dosta novija.
sto se tice performansi, tu nisam siguran pa necu nista reci
Nemoj da te zavara to 1GB, tvoja 8800GTX je puno bolja. Trazi 9800GTX 512MB. Znaci 8800 je isto sto i 9800, a GTX serija je skuplja od GT serije za bar 100KM. 512MB je vise nego dovoljno osim ako nemas 2 monitora.
Ta 9800gt je ista kao i 8800gt, a 8800gtx brise pod s obje te iako je starija, tako da ako ti uvate tu (kontaju da si debil pa ces nasjesti na tih 1 GB, ako nasjednes i jesi debil) bas ce te lijepo zajebati.
suiCidal je napisao/la:
tehnoloski gledano 8800gtx je stara ko' grcka a i ako ti daju "novu" 8800gtx pitanje je koliko je lezala na lageru.bolje ti je uzmi 9800gt koja je dosta novija.
Uzmi 98 gt ma da bi ti trebali oni dati grafu u rangu onih para koliko si ti dao.
cannabis4mi0 je napisao/la:
Uzmi 98 gt ma da bi ti trebali oni dati grafu u rangu onih para koliko si ti dao.
nc je napisao/la:
Jedino ako ce mu dodati 100KM. Naravno ako nece da ispadne levat
nc je napisao/la:
Jedino ako ce mu dodati 100KM. Naravno ako nece da ispadne levat
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.