E ovako ljudi,posto nemam dovoljno bodova da postavim anketu ja cu vas ovako pitati sta vi mislite ko bi mogao pobjediti na danasnjem derbiju izmedu Sarajeva i Zelje,i da li je moguce da ova utakmica prode bez ikakvih incidenata.
Diskusija
Sarajevo-Zeljo
0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 09.11.2005. u 14:30
Ma Zeljo 3-0... Forza Zeljo.
incidenata valjda nece biti ...
1-1 ili 0-1
1-1 ili 0-1
ma zavisi, ak zeljo pobjedi , mozda oni klosari, pitari nas manijake ubiju, mene sto se tice ja idem 5 minuta ranije
da izbjegnem sve opasnosti
mada ce zeljo pobjedit 100000 %
,
GL HF, samo da nebude debilan sudija ko onaj put
da izbjegnem sve opasnosti
mada ce zeljo pobjedit 100000 %
, GL HF, samo da nebude debilan sudija ko onaj put
ma zeljo dere 0-2 forza zeljo zeljo sampion
ma zeljo nije nesto dobar u posljednje vrijeme ali bi mogao ovaj put da POBIJEDI mozda 1:2
zeljo 2 sarajevo 2 nerjeseno
Željoooooooooo
n1dal je napisao/la:
maloprije ja kod starog dosao na posao da uzmem nesto...
kad navijaci zeljeznicara razbili prozor i masu salovima...
nakon mozda par min , ufatila ih je murija i usta im razvalila...
nije mi jasno samo sta im je fol razbit staklo ili gadjat suprotni tramvaj ponistivacem?
stoka !
| incidenata valjda nece biti ... 1-1 ili 0-1 |
maloprije ja kod starog dosao na posao da uzmem nesto...
kad navijaci zeljeznicara razbili prozor i masu salovima...
nakon mozda par min , ufatila ih je murija i usta im razvalila...
nije mi jasno samo sta im je fol razbit staklo ili gadjat suprotni tramvaj ponistivacem?
stoka !
Sarajevo
Zeljooo sampion OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ZELJO ZELJO ZELJO
VR6 je napisao/la:
to nisu navijaci !
I prosli put su debili razbijali tramvaje...to je ubijek bilo i bice.Stvarno ne mogu da razumijem takvo ponasanje.
Poz.
| maloprije ja kod starog dosao na posao da uzmem nesto... kad navijaci zeljeznicara razbili prozor i masu salovima... nakon mozda par min , ufatila ih je murija i usta im razvalila... nije mi jasno samo sta im je fol razbit staklo ili gadjat suprotni tramvaj ponistivacem? stoka ! |
to nisu navijaci !
I prosli put su debili razbijali tramvaje...to je ubijek bilo i bice.Stvarno ne mogu da razumijem takvo ponasanje.
Poz.
zeljo
VR6 je napisao/la:
to ti je kad seljak sidje za brda a naviko stoku tuc pa konta moze i tramvaj razvaljivat
to su govna a ne navijaci (isto kao i kod pitara)
idioti sad j**u jedan drugom *****, a nakon 2-3 dana svi ce raja bit a najbolji mu prijatelj (ili treba) pitar/manijak
a rezultat
sarajevo ce dobit minimalno 4-3 ili 5-4
| maloprije ja kod starog dosao na posao da uzmem nesto... kad navijaci zeljeznicara razbili prozor i masu salovima... nakon mozda par min , ufatila ih je murija i usta im razvalila... nije mi jasno samo sta im je fol razbit staklo ili gadjat suprotni tramvaj ponistivacem? stoka ! |
to ti je kad seljak sidje za brda a naviko stoku tuc pa konta moze i tramvaj razvaljivat
to su govna a ne navijaci (isto kao i kod pitara)
idioti sad j**u jedan drugom *****, a nakon 2-3 dana svi ce raja bit a najbolji mu prijatelj (ili treba) pitar/manijak
a rezultat
sarajevo ce dobit minimalno 4-3 ili 5-4
Zeljo champion minimalna pobjeda od 0-2 ja bar tako mislim
Zeljo sampion
pobjeda 0-3
pobjeda 0-3
Eto tekma se hvala Bogu zavrsila je**a nema pobjednika ali eto sta se moze.Moje misljenje ZELJO prolazi dalje
Sarajvo
Sarajvo
Fury je napisao/la:
kod nas se kaze SARAJEVO al nema veze
| Sarajvo |
kod nas se kaze SARAJEVO al nema veze
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.