Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BANN ME

508 pregleda · 33 odgovora · otvorena 01.02.2009. u 17:55

Evo posto vidim da su "modovi" postali zaebani,(a nisu bili, dok moda nisu dobili) pa samaraju bez razloga, mozete me slobodno bann BOLI ME KU**C !!!
Sigurno ima neki admin online... Eto ko god prvi naleti nek me bann 4 ever

Hvala i drago mi je bilo sto smo se druzili

Nemojte me pogresno shvatiti... NE kazem ja da su svi modovi kreteni, ali vecina jeste... Ima modova koji sada isti kao sto su bili i prije nego sto su moda dobili... neO, Lav, Zookey, itd.

Ako sam sta kome za ove 2 godine na g.ba zgrijesio Halalite... Dolazit cu na g.ba kafe, samo rad idruzenja, jer stvarno ima xtra leekova na g.ba
Bad Boy :$ Mene bakir šupak šamara

Iz ljubavi <3
HAHAHAHA Isfura me hladno :d:d:d:d

EDIT: <3
Aramox je napisao/la:

Ako ti je stalo do bodova napisi nesto na 120% alkohol i dacu ti aplauz eb te 10 bodova -.-
vLexinho je napisao/la:
Ako ti je stalo do bodova napisi nesto na 120% alkohol i dacu ti aplauz eb te 10 bodova -.-
NIJE MENI STALO DO HEBENIH BODOVA, NEGO DO PRINCIPA SAMO MODERATORA... ZNACI ON JE RAJA SVE REGGA, DOBIJE MODA ODMA B** ?? TI SI DOBAR, KAO I VELIKI BROJ MODERATORA, LAI OVA MANJINA JE SRANJE !!! HVALA I CAO

NERADI MI CAPS PA MORAM VAKO
spY je napisao/la:
Bad Boy :$ Mene bakir šupak šamara :d

Iz ljubavi <3 :d
hahahhahha ljubav nema granica ....
Aramox je napisao/la:
NIJE MENI STALO DO HEBENIH BODOVA, NEGO DO PRINCIPA SAMO MODERATORA... ZNACI ON JE RAJA SVE REGGA, DOBIJE MODA ODMA B** ?? TI SI DOBAR, KAO I VELIKI BROJ MODERATORA, LAI OVA MANJINA JE SRANJE !!! HVALA I CAO ;D

NERADI MI CAPS PA MORAM VAKO :(
Brate moj.. mogo si samo iskulirati ...

Poslacu ti ja sad 1 sliku na pm pa ces videti sve..

Samo opusteno edituj temu i cuti tu .. dosadjuj se sa nama :)
Aramox je napisao/la:

:P

samo sam iskren.
ev gledam onaj screenshot sto je postavio,mislim da je upravu,dodju djecurlija i odma za pare hoce sve.
kao prvo ne moze jer to nije dernek.ba nego g.ba iako polako pocinje da postaje dernek.ba,jer adminima je do para samo, a ovaj sajt je vazda bio realan,trudi se imat ces...
a nije sve u poenima npr. imam ih koliko vec imam i nista nisam ni bolji ni pametiniji da imam 10000 ili 0 ,isti ku**c :D jednostavno hocu da kazem,pisanjem pametnih postova i citanjem tema se obrazujete i djelite znanje,sto ovoj danasnjoj balavurdiji nije u cilju nego hocu sve i odma , da se odma zna za njih da su oni pr0 itd... itd... mogu jos more ovoga napisat,al kad debil se rodi ne moze se promjeniti :D
Sta si se ubilio koji qrac... nisi ti chuck norris ... nabi se nogom~!
lol kad bi svako ovaki gest napravio dje bi bili, sigurno nisi dobio bez razloga samar
cus
lav najjaci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.