Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gtfo

75 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.02.2009. u 16:53

poz
ovako :
Koristim BS Player za gledanje filmova.On mi je najjednostavniji jer mogu samo prevuci title u prozor.. nema zajebavanja kao sa nekim programima...
Eh sad me zanima kako mogu sprzit film na cd.. sa tim istim titlom.. a da mogu i na dvd-u gledat sa titlom... valjda sam bio jasan..
Jos jednom
Treba mi tut kako cu sprzit cd sa prevodom koji skinem sa neta,da mogu isti gledat na tv... hvala
Valjda ce bit neko raspolozen,da aplauzira vrijednim momcima

werta je neki nigger,persia
- Kada ja przim filmove sa titlom, znaci koji ranije vec imaju prevod, sve fajlove prebacim u folder i onda sprzim
3xit je napisao/la:
- Kada ja przim filmove sa titlom, znaci koji ranije vec imaju prevod, sve fajlove prebacim u folder i onda sprzim
koji imaju integrisan prevod,il koji si skinuo sa neta?
jednostavno imas dva file jedan je video a drugi prijevod filma.Ta dva fila moraju imati isti naziv.
npr:
film.avi -- video
film.srt -- titl(prijevod)

da bi mogao gledati sprzis oba file-a nemoj stavljat u folder.

a da bi imao integrisan prijevod moras spojit sa posebnim programom u jedan nezz tacan naziv programa ako nadjem napisacu
uNb je napisao/la:
koji imaju integrisan prevod,il koji si skinuo sa neta?
- I jedno i drugo
skile je napisao/la:
jednostavno imas dva file jedan je video a drugi prijevod filma.Ta dva fila moraju imati isti naziv.
npr:
film.avi -- video
film.srt -- titl(prijevod)

da bi mogao gledati sprzis oba file-a nemoj stavljat u folder.

a da bi imao integrisan prijevod moras spojit sa posebnim programom u jedan nezz tacan naziv programa ako nadjem napisacu
hvala maca ..
moze lock ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.