Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa svim i svačim

94 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.01.2009. u 16:23

Pa da počnem :D kad hocu da se diskonekt s neta, nece, kad hocu system restore nece, kad hocu da igram cs-a odem na Lan da vidim kakvih servera ima, kad tamo ono nema ničeg, pitam jarane preko msn imal servera kaze oni ima. Bez suvšnih komentara kao opcija traži, googlaj etc.
Dakle konekcija mi je HS, ko mi pomogne, nagovoriću jednog od admina da mu daju aplauz (jer ja nemam boba :$).
idi na internet i vidi kakvi servera ima :*:* ako igrate mozda preko ono kucnog servera nek on kuca u server sv_lan0
Flesh je napisao/la:
idi na internet i vidi kakvi servera ima :*:* ako igrate mozda preko ono kucnog servera nek on kuca u server sv_lan0
evo belaja sad, kad kliknem na servers, neće da mi otvori nikako :( interesantno je to što se sve počelo dešaviti prije nekih pola sata, prvo sa cs-om pa onda s ostalim stvarima :S, skenirao avastom, i niss nisam nasao, fkt nezz sta je :@
mslim da ti je uletio virus samo avast nemoze da ga ukloni i pronandje.... za ovaj problem samo format............
Restartuj računar, ugasi firewall, skanaj Kasperskyem, ugasi upali modem.

Post dobio aplauz od vLexinho

boyann je napisao/la:
mslim da ti je uletio virus samo avast nemoze da ga ukloni i pronandje.... za ovaj problem samo format............
vjerujem, al sacekacu prvo da vidim, kakvih ce jos postova bit, a mozda si i problem do tada otkloni sam (daj Bože) :)
worm_sa i meni su se znale desavati slicne stvari.... najlakse je reci (pobudalio mi komp) hehe.... ma samo formatiras i bit ce sve u redu ali nevjerujem da ce se samo popraviti ali sacekaj ipak za svaki slucaj......:)
nyonyo je napisao/la:
Restartuj računar, ugasi firewall, skanaj Kasperskyem, ugasi upali modem.
svaka cast, evo poceo se opet ponasati normalno ovaj moj comp, na cs-u nemaju svi serveri al nema veze, nek imam 2 da mogu igrat ;) sacu zamolit admine da ti daju aplauz ;)
worm_sa je napisao/la:
svaka cast, evo poceo se opet ponasati normalno ovaj moj comp, na cs-u nemaju svi serveri al nema veze, nek imam 2 da mogu igrat sacu zamolit admine da ti daju aplauz
Haj bgt

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.