Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pomoc oko davanja Admina!!!

655 pregleda · 16 odgovora · otvorena 31.01.2009. u 14:52

Molim vas Gameri pomagajte!!! Sada sam digao Dedicated server i Dao sam sebi admina u users.ini!!! Ovako sam napisao:
"Nedac4zr4il" "*****pw" "abcdefghijklljmnjosqptu" "ab"
I usao sam na server napisao @ nista! Ukucao u konzolu probao neke komande amx_cvar sv_restart 1 nece...xD:Dnezz u cemu je problem! pomagajte pls!!Znaci fino sam napisao i dao admina i udjem na server i pise da sam Player!!!Pravo cudno! Admini molim da nagradite onoga ko bude znao otkriti u cemu je problem!!!UNAPRIJED HVALA!!!
"Dach0*" "gamers.ba" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Probaj samo "a" na kraju.. tako je kod mene :)

btw. prvo daj sebi admina pa kreiraj dedicated, a ne obrnuto.. x)
dach0o0o je napisao/la:
"Dach0*" "gamers.ba" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Probaj samo "a" na kraju.. tako je kod mene :)

btw. prvo daj sebi admina pa kreiraj dedicated, a ne obrnuto.. x)
Probao nemoze:(
prije nego sto udjes na server otvori konzolu i napisi _pw "svojpw" ili tako nesto .. ne sjecam se vise ^^

jbg sto nisi reko da ne spamam bezze
elSejh je napisao/la:
prije nego sto udjes na server otvori konzolu i napisi _pw "svojpw" ili tako nesto .. ne sjecam se vise ^^

jbg sto nisi reko da ne spamam bezze :r
Mislis setinfo _pw 00000 Ako je to..Kucao 100 puta!!!
OMG
ovaj stavio cijelu abecedu z stavio hah , bola vako kako ti je dacho stavio samo promjeni nick i pw :S
daw1D je napisao/la:
OMG
ovaj stavio cijelu abecedu z stavio hah , bola vako kako ti je dacho stavio samo promjeni nick i pw :s
jao jesi ti!! mos bilo sta staviti...xD:D:D:abcdefghijklmnopqrstu mos kako os!! :*:*
daw1D je napisao/la:
OMG
ovaj stavio cijelu abecedu z stavio hah , bola vako kako ti je dacho stavio samo promjeni nick i pw :s
eto stavio sam "Nedac4zr4il" "gamers.ba" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

ALI OPET NISTA!:(:(
E vako izbrisi to sto si pisao, udi u cs ,udi na svoj server pritisni tipku "windows", sada idi u users.ini i kucaj ono "nick" "pw" i to e kad to ukucas izadi iz usersaq on ce te pitati "save?" ti idi na yes onda maximize CS i onda spusti konsolu i kucaj setinfo _pw svojpw onda samo promijeni mapu tj pritisni wondows i idi na dedicated server (vec pokrenuti) tako promijeni mapu.....maximize opet CS i mora moci i nemoj u onu abecedu stavljati slovo "z" GL

molim aplauz
G0L14th je napisao/la:
E vako izbrisi to sto si pisao, udi u cs ,udi na svoj server pritisni tipku "windows", sada idi u users.ini i kucaj ono "nick" "pw" i to e kad to ukucas izadi iz usersaq on ce te pitati "save?" ti idi na yes onda maximize CS i onda spusti konsolu i kucaj setinfo _pw svojpw onda samo promijeni mapu tj pritisni wondows i idi na dedicated server (vec pokrenuti) tako promijeni mapu.....maximize opet CS i mora moci ;) i nemoj u onu abecedu stavljati slovo "z" GL

molim aplauz :)
ja sam mu sve to isto rekao ali samo na laksi nacin ^^
dach0o0o je napisao/la:
ja sam mu sve to isto rekao ali samo na laksi nacin ^^
ti si reko da sebi da admina pa da kreira dedicated a ja sam reko obrnuto xD i mora biti u igri dok ovo radi inace nece moci uci na svoj server ^^
Dodavanje admin :
odite u C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\config i tu ima fajl users.ini uđite otvorite ga preko notepad (ovako to izgleda):

; Users configuration file
; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini

; Line starting with ; is a comment

; Access flags:
; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)

; Account flags:
; a - disconnect player on invalid password
; b - clan tag
; c - this is steamid/wonid
; d - this is ip
; e - password is not checked (only name/ip/steamid needed)

; Password:
; Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw "<password>"
; Change _pw to the value of amx_password_field

; Format of admin account:
; <name|ip|steamid> <password> <access flags> <account flags>

; Examples of admin accounts:
; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

vi dodajte jos 1 dole enter pa napisite

"vas nick" "vas password" "abcdefghijklmnopqrstu" "ab"

to bi trebalo izgledati vako

eh sada idite na X i yes i to je to.Poslije kada hoćeš da uđeš na server ukucaš u konzolu setinfo _pw (pa tvoj pw) i to je to ;)
e i ja imam problem sa dodavanjem admina pa ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan :) ovako ja sam dodao se be(u users.ini ) i unjeo sam u konzolu ono setinfo_pw i pass i sve je ok...ali sad kad sam dodao jos jednoga admina on nemoze da udje na server tj on kodsebe ukuca u konzolu setinfo_pw i svoj pass ali mu nepise nista i opet nemoze uci na server sa nikom sa kojim je admin...znaci to je problem i pitanje i gdje je greska i sta treba da radi da udje i bude admin??
Mogo si mene Azrail pitat na msn al ewo probaj ovako

Ako ces vec pw stavljat nemoj stavljat nikakve znakove mozda nemoze zbog toga ili probaj na drugi nacin,ovako ako dizes preko dedicate ja mislim da dizes e u konzoli dedicate upisi ovako amx_addadmin "Tvoj nick" "abcdefghijklmnoprqstvu" "pw svoj" "name" probaj tako i onda ono upises setinfo _pw taj i taj:D
Admira je napisao/la:
Mogo si mene Azrail pitat na msn al ewo probaj ovako

Ako ces vec pw stavljat nemoj stavljat nikakve znakove mozda nemoze zbog toga ili probaj na drugi nacin,ovako ako dizes preko dedicate ja mislim da dizes e u konzoli dedicate upisi ovako amx_addadmin "Tvoj nick" "abcdefghijklmnoprqstvu" "pw svoj" "name" probaj tako i onda ono upises setinfo _pw taj i taj:d
ok ba..nema veze,,skonto sam..hehe9-)9-)
e ljudi kako da ja dodam admina na serveru mi neradi /admin kako to da napravim a WinSCP mi neradi too,
jel zna neko kako to da napravim
Sasa10 je napisao/la:
e ljudi kako da ja dodam admina na serveru mi neradi /admin kako to da napravim a WinSCP mi neradi too,
jel zna neko kako to da napravim
Nezzz bgm..Digni novu temu pa neka ti probaju odgovoriti..eto to ti je jedino rijesenje od mene!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.