Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 40 bodova

FTP problem

218 pregleda · 5 odgovora · otvorena 31.01.2009. u 19:35

Pozz svima imam problem oko ftp-a imam server i trebam da stavim:

1) pozadinu kako?
2) da stavim ono da vidite admine online say /admin
3) da stavim admine
4) da pisem po ekranu nesto
E slusaj sad da stavis gore u cosku admine to ti je plugin..Ak ak os da ti objasnim kak se stavlja plugini pm na msn...
sto se tice pisanja po ekranu tu ti treba amxmodx..
A na svakom serveru ima to kad ga dobijes znaci:
UPOTREBA:[B]setinfo _pw ( ili kako je vec ime umjesto pw) i onda twoj pw
Onda kad to uradis u console kucas amx_csay green i txt ( ovo green je boja kojom pises.....[/B] itd...
Da stavis ADMINE ides addon/confg i users.ini i tu dodajes

Ak te zanima nesto dodaj me na msn sve cu ti objasniti kratko i jasno....Da ovdje ne pisem bice onda predugo...

EDIT:
brate et dodi na msn sve ti ja objasnim ak os pm me da ti dam msn ili ti meni daj svoj svejedno...
EDIT:
ovo da pises po ekranu nesto ja te nisam dobro skonto al ovaj ispod mene je reko...AK ti treba za bugove otkloniti ak ti bude na serveru pm me na msn slobodno...
Rješenje
Eh vako kako sam razumio:
1) Oces da napravis naslovnu to udjes u FTP i ides cim ono pw i ono odma ides dole pise motd.txt i tu pravis pozadinu za server
2) Ides addons/amxmod/config/amxx.sfg
3) Eh to ide addons/amxmod/configs/users.ini moram da napises „nick“ „pw“ „abcdefghijkmno“ i odes save i moras proomjeniti mapu i taj ima admina
4) Ako mislis u ftp da napravis ono da pise Dobro dosli na server taj i taj ide u FTP addons/amxmod/config/amxx super i tu ima

Ako ti sta nije jasno javi se na PM ili msn [email uklonjen]

EDIT: naravno on mora setinfo _pw njgov pw ENDTER name "nick" i udje na server
Najvoljenija je napisao/la:
Eh vako kako sam razumio:
1) Oces da napravis naslovnu to udjes u FTP i ides cim ono pw i ono odma ides dole pise motd.txt i tu pravis pozadinu za server
2) Ides addons/amxmod/config/amxx.sfg
3) Eh to ide addons/amxmod/configs/users.ini moram da napises „nick“ „pw“ „abcdefghijkmno“ i odes save i moras proomjeniti mapu i taj ima admina
4) Ako mislis u ftp da napravis ono da pise Dobro dosli na server taj i taj ide u FTP addons/amxmod/config/amxx super i tu ima

Ako ti sta nije jasno javi se na PM ili msn [email uklonjen]

EDIT: naravno on mora setinfo _pw njgov pw ENDTER name "nick" i udje na server ;D
hvala ti puno bas si mi to kratko objasnio:D
Deathblow je napisao/la:
hvala ti puno bas si mi to kratko objasnio
ma nista javi se ako oces da ti ja to uradim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.