Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4 opet problem :)

87 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.01.2009. u 23:59

E vako imo sam problem sa errorom RESC10, popravio sam to. Onda sam imo problema sa errorom WS10.
I to sam ja milim popravio jer mi taj error vise neizbacuje.
Sada imam problem sa zvukom, tacnije kada udjem u igru ona pocetna muzika, meni nije muzika negu sustanje i tako stalno. Ajd ugasim ja zvucnike i pocnem igrati. E sad na pocetku same igrice izadjem iz auta malo da vidim kontrole i to i hodam malo okolo i odjednom pocne slika da se vrti i sve se zamagli pa prestane i sve tako, e jel to treba tako ili je to opet neka greska
_StoRm je napisao/la:
Crack Me Baby ...
Dabogda da zauvijek bannali debilu retardirani. Svaki ti je post glup, mutav, i spammerski.

@Tema

Čuj jel to kako treba? Normalno da nije, pokušaj patch onaj instalirat. Ako ne može onda uzmi novi cd pa opet instaliraj.
Btw koji cfg računara?
nyonyo je napisao/la:
Dabogda da zauvijek bannali debilu retardirani. Svaki ti je post glup, mutav, i spammerski.

@Tema

Čuj jel to kako treba? Normalno da nije, pokušaj patch onaj instalirat. Ako ne može onda uzmi novi cd pa opet instaliraj.
Btw koji cfg računara?

EPIC FAIL
_StoRm je napisao/la:

EPIC FAIL
Od mojih 1338 postova, 1000 je pametnih i duži od 20 riječi? Za razliku od tvojih "Crack me baby" etc.
2 i po godine sam na gamersu, to ti je 365 + 365 + 200 (zakoružio sam!) Ti izračunaj koliki je to prosjek po danu, čekat ću da uzmeš kalkulator.
nyonyo je napisao/la:

@Tema

Btw koji cfg računara?
hmmm.....
odlicno
storm ti si tolki kreten, bog je samo jednom napravio gresku i od tog nastade ti...sad idi i barem nauci pisat eng. ako ces vec komentirat na eng.
pa izbrisi i GTA ako oces pa ponovo ga install ako ti nije mrsko

igrat izpocetka :D

jel ti rade zvucnici bez te igrice ??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.