Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

finale sp-a

192 pregleda · 33 odgovora · otvorena 31.01.2009. u 11:06

zelim cuti misljenje svih gamera o finalu hrvatske i francuske.... napred hrvatskaaa... zlato je nase...........
sta otvaras temu 2 puta ?

BTW : FRANCUSKA FTW :)
realno finale nak rau 100 % to su dvije reprezentacije koje su 100 % najvise pokazale ,samo zamo mi je Njemacke , navijo sam za nju a nisu imali srece al et ;) danas mislim da ce biti 8 igracjha croatie vs 7 francuskih ............al mislim da francuska 100%moze pobjediti sanse su 50 - 50

al da se igra u francuskoh bile bi 90 -10 za frence !!!

GOGO HRVATSKA!! uzimamo zlato je nase
domachini imaju prednost ali, Fravcuska nije bla bla ekipa. 70% CRO
- 30% FRA . :P
mogao si malo gramatike upotrijebiti al et

btw.

Ivan Cupic (Hrvatska) winner
Hrvatska uzima
Hrvatska
Normalno CROATIA

Ali ako se omeyer zagrije dobro mislim da ce nam bit tesko al' Croatia je Croatia :-*
ma Francuska ce da ih podere 27:23
hajmo reč da ne navijam za hr, ali ce hr da ih podere... :) jos sam sanjao da hrvatska uzima znaci 150 % ; )
jeste sigurni ljubim vas :D

ovo je finale ljudi... i to cro-france

to ce biti u dva gola razlike max tokom cjele tekme...

ps:da nije Mirka Alilovica( igro za repku Bosne) i Lozerta nebih cro prosla ni grupnu fazu...nemogu da vjerujem da samo 2 igraca igraju u repki cro... Mirko i Cupic...
Iskreno, ne zanima me ko ce uzet.
Bit ce gusto, najbolje reprezentacije na svijetu. Iskreno se nadam da ce Hrvatska dobiti, iako ce biti jako tesko. Samo neka bude dobra utakmica. Za podlogu nemam rijeci, nizozemci su napravili sranje, jucer u polufinalima 20 puta prekinuta utakmica zbog istoga.

EDIT: ovaj nele sto je napisao da Hrvatska ne bi prosla da nema Alilovica i Loserta. Sto je bilo s zadnjih par velikih natjecanja, gdje nisu oni bili, kada je Sola branio, kako smo onda svaki puta prosli grupnu fazu, i osvojili medalju, ili bili 4.

EDIT 2: Jedino je Hrvatskoj u povijesti ovo uspjelo, da na zadnjih 5-6 natjecanja ili koliko su vise rekli, bude jedna od najboljih, ako ne i najbolja reprezentacija. Decki dobro igraju, suraduju dobro, imaju dobre golmane, krila su isto dobra, samo zao mi je sto Sprem ne igra, Vori predobro igra, da nema njega ne bi bilo toliko golova s 9 metara, i sa crte, gdje on drzi dva igraca i pravi mjesta ostalima da imaju za sut, ili on da gol.
NeLe_BHF je napisao/la:
jeste sigurni ljubim vas :d

ovo je finale ljudi... i to cro-france

to ce biti u dva gola razlike max tokom cjele tekme...

ps:da nije Mirka Alilovica( igro za repku Bosne) i Lozerta nebih cro prosla ni grupnu fazu...nemogu da vjerujem da samo 2 igraca igraju u repki cro... Mirko i Cupic...
DOBAR , TI ??

Gdje je Duvnjak ?? kako daje lopte ?

gdje je Vori ?? igrac koji se najvise trudi ,provede maximum na terenu .. koji od svih suteva mozda 2-3fule ima ?? Balic ..kako saradjuje sa Vorijem ??? Lackovic , u nekim trenuima pogodi sto niko ne bi ??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.