Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hs - hkb

100 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.01.2009. u 19:31

Planiram da uzmem novu konekciju , HS - HKB , da li to mogu u Prijedoru naci , da mi "naprave" novi internet , zato sto mi je ovaj cable 256 los :S .

@: posto se ne razumijem u konekcije da li je ovo dobra konekcija 10 G 1536 /256 [25 km]
- Nije losa, konekcija ali ja bih ti preporucio 2048
cus
3xit je napisao/la:
- Nije losa, konekcija ali ja bih ti preporucio 2048 ;)
cus
A da li mi mogu montirati ovdje u Prijedoru i kako ih mogu kontaktirati? Posto mi sad laga u CS po danu i noci inace , koliki bi mi bio ping bili lagalo sad mi je npr ping po danu 130 i po noci ,bili lagalo da bi uzeo tu konekciju ? Koliki bi ping bio na VeraNet hostinzima ! :|:r:o
daco1 je napisao/la:
A da li mi mogu montirati ovdje u Prijedoru i kako ih mogu kontaktirati? Posto mi sad laga u CS po danu i noci inace , koliki bi mi bio ping bili lagalo sad mi je npr ping po danu 130 i po noci ,bili lagalo da bi uzeo tu konekciju ? Koliki bi ping bio na VeraNet hostinzima ! :|:r:o
ja imam hs oko 40 je ...
daco1 je napisao/la:
imam ja ovaj HS 1 paket .. ping na csu 20-30 .. a na nekim serverima je oko 50-max 65 ..

brzina downloada je oko 160-180kbps pretezno ..nije los paket

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.